Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatnom kéne? Többi lent.15/L
Figyelt kérdés
Megkaptam egy sráctól, hogy régimódi kislány vagyok. Nem leszek megfelelő, mert nem rakom ki a mellem, nem tolom ki a seggem, smink nincs rajtam stb. Szóval ezek miatt nem leszek boldog. Meg, hogy apuci anyuci amiket mond azokat betartom stb. Külsőm átlagos,alakom mondhatni jó,hajamat növesztem stb. Cigit piát nem próbáltam ki, nemi élet volt pár, de hónapok töltek el köztük. Pasik akkor keresnek ha kapcsolatban vagyok, ha szingli nem keresnek azaz szingli vagyok 1 hónapja már. Értelmes válaszokat írjatok pls2016. márc. 23. 15:18
11/13 anonim válasza:
Nem kell változtatnod! Te így vagy tökéletes, nem kell követni a ribiket. Normális lány vagy és nem kell aggódnod, majd keresni fognak szingliként is!
12/13 anonim válasza:
Nem is akartalak lebeszélni az 50-röl, csak az tényleg sok...17 fiúként kosarazás miatt kezdtem el, hogy zsaákoljam be...de két hét után nem birtam felmenni a lepcson, uh azt mondtam, h abbahagyom. Azóta simán zsakolok, perzse sokat-sokat gyakoroltam, de nem a guggolások miat sikerult, hanem azert, mert szépen lassan haladtam a cél felé. :)
13/13 A kérdező kommentje:
Ugye folyamatosan kell csinálni a guggolásokat. Na én 4 nap alatt(1.nap 50,2.nap 55,3.nap 60,4.nap 65 db)megcsináltan sokat. Majd utána 4 napon keresztül nem csináltam guggolást csak bemelegítést,fekvőtámaszokat,felüléseket és ma észrevettem a térdemnél, hogy zöldeskékeslilás foltok vannak. Ezek miért keletkezdtek?
2016. márc. 28. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!