Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem kéne változtatnom vagy neki? Lehetséges, hogy én jobban szeretem?
A barátommal fél éve vagyunk már együtt, de kezdem azt érezni, hogy a vége fele közeledik a kapcsolat.. Csak az apró jelekből gondolom ezt.. Nem fogja meg a kezemet, ha egymás mellett megyünk, már nem ölel meg, nem próbál rám időt szakítani. Focizik, és edzései vannak délután, de egyet-kettőt igazán kihagyhatna, hogy találkozzunk iskola után.. Nem? Nekem különóráim vannak pénteken, szombaton, szóval az a két nap kilőve... De hétköznap igazán megpróbálhatna egy kicsit több időt tölteni velem ha igazán fontos lennék számára, nem igaz? A barátom 18, nemsokára érettségizik... De nem az a nagyon tanulós típus..
16/L
Hmmm ht ez nehèz kérdés. Valöszínűleg tènyleg meggyengült a kapcsolatotok, azért is mert kevesebbet vagytok eggyütt.
Neki ugyanolyan fontosak a foci edzések, mint neked a magánórák. De ez az információ azért így még kevés amit írtál. Azt csak ti tudhatjátok h mennyire szeretitek egymást. Viszont azt tudom tanácsolni, hogy továbbra is legyél vele megértő és kedves. Viszont semmiképpen se hagyd figyelmen kívül a mostanában történt dolgokat. Beszéljétek meg mindenképpen!!! Utána tudni fogod h mit tegyél...
Az is benne van a pakliba h elérkezett a vége ennek a kapcsolatnak. De inkább jobb ledz most lezárni ha így van, mint mégtöbb fájdalom után.
De remélem minden megoldódik!!!! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!