Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és körülöttem mindenki boldog a barátjával/barátnőjével. Nem mondanám magam rondának inkább olyan átlagos külsejű. Vicces vagyok de együtt tudok érezni az emberekkel,mégis egyedül vagyok. Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. Segítenétek?
2016. febr. 8. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, fő a kedvesség! Lődd le magad! :DDDDD
2016. febr. 8. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmin. Az a fontos, hogy az ember mindig önmagát adja! Ha valaki nem fogad el így, akkor nem érdemel meg!
2016. febr. 8. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Na velem is pont ugyan ez van. Barátaim mesélik, hogy jaj de cuki a barátja/ barátnője elhívta minden hova. Én meg tök egyedül vagyok. :( 14/l
2016. febr. 8. 20:04
 4/7 anonim válasza:
14 évesen még éretlen vagy egy kapcsolathoz, szörnyen sok időd van még
2016. febr. 8. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Nyugi ezek rövid dolgok.Nem maradsz le semmiről...Én 16 éves fiú vagyok és még nem volt senkim,és az én koromban is van még pár "örök szingli"...Ami késik nem múlik.
2016. febr. 8. 21:27
 6/7 Krisztofer1231 válasza:

A válasz egyszerű

Semmit

Egyszer úgy is meg jön az igazi

Elvégre 18 éves vagy

2018. júl. 6. 22:46
 7/7 Krisztofer1231 válasza:
Bocs 16 véletlen volt
2018. júl. 6. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!