Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min kéne változtatnom?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és körülöttem mindenki boldog a barátjával/barátnőjével. Nem mondanám magam rondának inkább olyan átlagos külsejű. Vicces vagyok de együtt tudok érezni az emberekkel,mégis egyedül vagyok. Egyszerűen nem tudom mit csinálok rosszul. Segítenétek?2016. febr. 8. 18:32
1/7 anonim válasza:
Igen, fő a kedvesség! Lődd le magad! :DDDDD
2/7 anonim válasza:
Szerintem semmin. Az a fontos, hogy az ember mindig önmagát adja! Ha valaki nem fogad el így, akkor nem érdemel meg!
3/7 anonim válasza:
Na velem is pont ugyan ez van. Barátaim mesélik, hogy jaj de cuki a barátja/ barátnője elhívta minden hova. Én meg tök egyedül vagyok. :( 14/l
4/7 anonim válasza:
14 évesen még éretlen vagy egy kapcsolathoz, szörnyen sok időd van még
5/7 anonim válasza:
Nyugi ezek rövid dolgok.Nem maradsz le semmiről...Én 16 éves fiú vagyok és még nem volt senkim,és az én koromban is van még pár "örök szingli"...Ami késik nem múlik.
6/7 Krisztofer1231 válasza:
A válasz egyszerű
Semmit
Egyszer úgy is meg jön az igazi
Elvégre 18 éves vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!