Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Min kéne változtatnom?

Min kéne változtatnom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Egy 16 éves fiú vagyok és alapjáraton nem vagyok annyira beszédes azokkal az emberekkel, akiket nem ismerek. Általában szabadidőmben olvasok vagy nyelveket tanulok. Amióta középiskolába járok, szüleim nem annyira engednek el barátaimmal, szóval olyan sokat nem járok el velük, de nem is szeretnék emiatt veszekedni, mert tudom, hogy úgyis én maradnèk alul.

Ezt a kérdést csak azért tettem fel, mert próbáltam új embereket megismerni, de szerintük nevetséges, hogy ahelyett, hogy elmennék bulizni, inkább otthon vagyok és olvasok. Sosem voltam az a típus, aki szeret bulizni szóval én így tökéletesen elvagyok. Valamint sok időt töltök tanulással, mert mindenképpen szeretnék jó jegyeket szerezni.

2016. febr. 1. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel baj ha neked így jó hát akkor így ennyi

aki kedvel szeret így is elfogad ,azért mert nem vagy sablon gyártmány haverok buli fanta ...annak csak örülj hogy különb vagy nem sodrottál az árral ,nyilván komolyabb a felfogásod is

A szülöket győzd meg arról hogy bizhatnak bened járjanak hozzád át és talán ha látják hogy a másik szobában jól elvagytok a haverokkal akkor megfognak bizni előbb utobb benned

2016. febr. 1. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Logikusan kéne gondolkodnod s viselkedned.

"szüleim nem annyira engednek el barátaimmal"

Ők nem te.

Csináld amit szeretsz. Ha neked kényelmesebb otthon szórakoztatni magad egy könyvel vagy értelmetlenül baromságokat tanulni amit te is leszarsz, mint leinni és mérgezni magad és agyhalottakkal beszélni 10%os agyi aktivitással, csináld. Trilliószor jobb. Persze leszámítva iskolai tanulást.

2016. febr. 1. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!