Fiúk! Szerintetek mit kéne magamon változtatnom?
2013. nov. 8. 20:10
1/14 anonim válasza:
Szerintem az egódból visszavehetnél egy kicsit, mert ciki magadat fényképezgetni a tükörben, pláne gyk-ra kiposztolni, hogy kapjad a "Semmit, cuki vagy, idiótaszmájli" válaszokat...
Különben nagyon sovány vagy...
2/14 anonim válasza:
Nem fújt még el a szél? Nagyon sovány vagy, felszedhetnél pár kilót.
3/14 anonim válasza:
Egy, amit az első válaszoló írt.
2.: Lehetnél óvatosabb. Máris 3 pedofil maszturbál a képedre.
3.: Nem kell mindenkinek megfelelni.
4.: Elfoglalhatnád magad valamivel. Olvass, halgass zenét, kockulj vagy mit tudom én.
4/14 anonim válasza:
Ne pózolj tükörben, sőt, ha lehet egyáltalán ne pózolj, és ha már fényképet töltesz fel, akkor olyat ahol látszik is az arcod rendesen.
5/14 anonim válasza:
Sovány vagy. Amúgy hány éves vagy? Olyan 14-nek nézlek. Minek fested ki magad?
6/14 anonim válasza:
Te állandóan kirakod a képedet?? Már annyiszor láttam, hogy felismerlek a képekről. Nem unod??
8/14 anonim válasza:
Ha szebb akarsz lenni csak fuss fel a kékestetőre kézenállva bokasúllyal miközben énekled az aranyesőt egy zongorával a hónod alatt. De lehetőleg éjszaka, mert olyankor sehítenek a szőrmókseggek a takarításban.
9/14 anonim válasza:
Ja változtass magadon.
Ne legyél rib_anc.
10/14 anonim válasza:
Talán az a +5 kg tényleg elférne de ezt leszámítva semmit aranyos vagy úgy ahogy vagy :)
Ill tényleg ne add ki magad ennyire nyíltan egy képpel és egy névvel már bőven sok információhoz hozzá lehet jutni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!