Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek milyen csajok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Fiúk! Nektek milyen csajok jönnek be? A teltek vagy a vékonyak? A tőletek fiatalabbak, egyidősek, vagy az idősebbek?

Figyelt kérdés
Mindenkinek más az ízlése,még ennyivel egészíteném ki.

2016. márc. 17. 23:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Vékony vagy "normális". És általában a tőlem fiatalabbak, de a kor nem igazán szempont úgyhogy lehet egyidős is velem vagy akár idősebb :)
2016. márc. 18. 09:23
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Na, azért ne essünk túlzásokba!

Jómagam is vonzónak tartom, ha egy lányon/nőn "van mit fogni", de ettől még miért ne lehetne egy vékony lány is érdekes? Van, aki ezt találja szépnek, van, aki azt. Tudod, a kicsi is lehet formás, plusz a vékony lányoknak van egyfajta cukiságuk.

Továbbá: nem attól lesz valaki érdekes, szép vagy vonzó, hogy mekkorák a méretei.

2016. márc. 18. 10:34
 13/20 anonim ***** válasza:
61%

168 cm-rel 51 kg vagyok. Ami vékony. Szóval ezeket a válaszokat olvasva asszem megyek, és elásom magam.

Egyébként szerintem ronda ember nincs, maximum kifejezetten szép. Az meg lehet molett is, meg olyan is, aki nem olyan formás.

Én személy szerint az alakomat nem látom taszítónak. (Lapos, izmosabb has, majdnem összeérő comb, kicsit izmosabb láb, vékony derék, széles csípő, hosszú nyak és hát.)

2016. márc. 18. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Teltek, egyidősek.
2016. márc. 18. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A teltek vagy a vékonyak? A tőletek fiatalabbak, egyidősek, vagy az idősebbek?

Igen, ebben a sorrendben.

2016. márc. 18. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:
kérdező, ez az aki vékony az már nem érdekes dolog elég unfair már nem azért. és ezt nem, nem egy genetikailag vékony lány írja neked, hanem egy lány, aki könnyen felszed kilókat, de ahelyett hogy leszólná a vékonyakat, erőt vesz, és kevesebbet (sőt keveset) eszik a célért. hidd el ha valaki, én tudom hogy milyen rohadt nehéz, talán az egyik legnehezebb, de meg lehet csinálni ha eléggé akarja az ember, és még mindig eredményesebb, mint a neten rinyálni azokról, akik mondjuk megdolgoznak azért ahogy kinéznek:) ha te jobban érzed magad, hogy ráfogod, hogy a teltebbek "érdekesebbek", akkor felőlem, de ez ugyanolyan minősítés mint amikor vannak olyan fiúk, akiknek a vékony jön be. :/
2016. márc. 18. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Inkább vékony, de lehet átlagos is.

Én is eléggé vékony vagyok fiúként.

Az, hogy milyen idős legyen, mindegy, inkább az érettség számít. Nem feltétlenül függ össze a kettő, a legérettebb lány, akit ismerek, másfél évvel fiatalabb nálam.

2016. márc. 18. 16:36
 18/20 anonim ***** válasza:
Teltek, és "kövérek" és lehet fiatal, velem egykorú, és időseb is. :)
2016. márc. 18. 17:25
 19/20 anonim ***** válasza:
A sportos. Se a vékony nem szép, se a dagi, se a kigyúrt állat.
2016. márc. 24. 13:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, hogy vékonyabb vagy kövérebb de ha lehet legyen velem egykorú vagy nálam fiatalabb. 15/f
2016. márc. 27. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!