Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen csajok jönnek be? A teltek vagy a vékonyak? A tőletek fiatalabbak, egyidősek, vagy az idősebbek?
Na, azért ne essünk túlzásokba!
Jómagam is vonzónak tartom, ha egy lányon/nőn "van mit fogni", de ettől még miért ne lehetne egy vékony lány is érdekes? Van, aki ezt találja szépnek, van, aki azt. Tudod, a kicsi is lehet formás, plusz a vékony lányoknak van egyfajta cukiságuk.
Továbbá: nem attól lesz valaki érdekes, szép vagy vonzó, hogy mekkorák a méretei.
168 cm-rel 51 kg vagyok. Ami vékony. Szóval ezeket a válaszokat olvasva asszem megyek, és elásom magam.
Egyébként szerintem ronda ember nincs, maximum kifejezetten szép. Az meg lehet molett is, meg olyan is, aki nem olyan formás.
Én személy szerint az alakomat nem látom taszítónak. (Lapos, izmosabb has, majdnem összeérő comb, kicsit izmosabb láb, vékony derék, széles csípő, hosszú nyak és hát.)
A teltek vagy a vékonyak? A tőletek fiatalabbak, egyidősek, vagy az idősebbek?
Igen, ebben a sorrendben.
Inkább vékony, de lehet átlagos is.
Én is eléggé vékony vagyok fiúként.
Az, hogy milyen idős legyen, mindegy, inkább az érettség számít. Nem feltétlenül függ össze a kettő, a legérettebb lány, akit ismerek, másfél évvel fiatalabb nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!