Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék összejönni az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék összejönni az angol tanárommal? Kb egyidősek vagyunk

Figyelt kérdés
Az angol korrepetálásra járok. Látom a lányon hogy érdeklem őt. Ha én lehet összejönnék vele akkor hogyan lépjek? Ok beszélgetünk de ezen a szinten megakad az egész. Ő mégse kezdeményezhet. De az is meredek lenne ha megcsókolnám. Mit lehet ilyenkor tenni?
2015. jún. 13. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó ha tudod, hogy ha a tanárodnak van erkölcsi tartása, még ha egyébként lehetne bármi is köztetek, addig esélyed sincs amíg tanít téged. Ugyanis tanár és diákja közötti szerelmi kapcsolat eleve kizárja az objektív értékelést. Ráadásul ha kiderül az a tanár teljes pályáját romba döntheti. Várd meg amíg már nem tanít téged és majd akkor próbálkozz vele erről beszélni. Talán több sikered lesz vele.
2015. jún. 13. 10:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Lehet félre érthető volt amit írtam. Hirdetésből kerestem valakit aki segít megtanítani engem angolul. 25 alatt vagyunk mindketten
2015. jún. 13. 11:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha tanár, tehát ez a hivatása, akkor teljesen mindegy :)

Ez kb olyan, mint amikor a nőgyógyászt kiválasztja a csaj bemegy elmegy hozzá. Képzeld el ha minden csaj beleszeretne a nőgyógyászába.

Ha a hivatása az hogy tanítson, akkor meg kell tartsa a távolságot amíg tanít, hogy a munkáját megfelelően végezhesse. Ha már elvégezte a munkáját és nem függ tőle az, hogy megtanulod-e amit tudnod kell, már csak két ember vagytok, de addig ő a tanárod akár egy korúak vagytok, akár nem.

2015. jún. 13. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!