Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy lengyel lány (de osztrák anyanyelvű), akivel egy volt osztrák sulimban ismerkedtem meg. Mindketten angolos két tannyelvű tagozatra jártunk. Nekem nagyon nem megy profi szinten a német, ezért is választottam a két tannyelvűt, neki viszont értelemszerűen tökéletesen megy a német, mivel már itt született. Egy idő után én sulit váltottam. Az osztályban mi voltunk ketten a legjobbak angolból. Mindkettőnknek sokkal magasabb az angoltudása, mint mondjuk az osztály többi részének. Mindketten hatalmas zene őrültek vagyunk, imádjuk a zenét, és szinte ugyanazokat az előadókat is hallgatjuk. E mellet még egy csomó más közös érdeklődési körünk van és egy csomó dologról hasonlóan vélekedünk. A suliban elég sokszor rám mosolygott, meg én is rá. Túl sokat nem beszéltünk egymással, mivel mind a ketten irtó szégyenlősök voltunk ahhoz, hogy komolyabban egymáshoz szóljunk. Vagy igazából én azért nem akartam nagyon, mert a némettudásom eszméletlen pocsék, és irtó szerencsétlennek tűntem volna. Facebookon azóta még mindig tartjuk a kapcsolatot. Rendszeresen megesik, hogy végig likeolja például képeimet vagy posztjaimat. És ezt általában én is megszoktam tenni az övéivel. Mint már mondtam, az osztályból, amibe együtt jártam vele, nekünk kettőnknek sokkal magasabb volt az angoltudása. Szerintetek megpróbáljak vele angolul beszélgetni? Olyan kínosnak tartanám... És egyáltalán hogy kezdjek hozzá? Németül esélytelen az egész, utálom is azt a nyelvet. Eléggé különleges egy ügy...

2015. máj. 20. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan próbáld angolul, nem hinném, hogy megsértődne amiatt. Ha régóta nem egy osztályba jártok, nem láttátok egymást, akkor kérdezz rá hogy érzi magát, mi történt vele addig, stb. Aztán meg már jönni fognak a témák maguktól is.

(egyébként én azt tapasztaltam, hogy szerelmet vallani is egyszerűbb angolul, vagy valamelyik másik idegen nyelven, bár lehet, hogy ez csak velem van így)

2015. máj. 20. 23:07
 2/3 anonim válasza:
100%

Ha facebookon likeoljátok egymást az már kész kapcsolat ... :D

Beszélgessetek angolul , ez egyértelmű , de ha szégyenlős vagy akkor meg nem mindegy , milyen nyelven nem beszélgetsz vele túl sokat

2015. máj. 21. 12:10
 3/3 anonim válasza:
mond neki hogy beszelgetni akarsz vele stb. es azert Anglolul kell vele beszelned. Irj ra, Tenyleg nagyon konnyu rairni valakire es a vegen mar mindennap fogtok beszelgetni kb, megeri :DD
2015. máj. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!