Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy szerelmes vagyok belé?
Van egy lány az osztályban, aki már a szóbeli felvételin is egészen megtetszett(ez most már kicsit több mint egy éve volt). Ezután mikor elkezdődött az iskola és mentünk egyre előrébb a évben, úgy egyre jobban megtetszett, megszerettem. De korántsem annyira, mint az elmúlt 1-1,5 hónapban. Nincs olyan perc hogy ne gondolnék rá, mindenről ő jut az eszembe... Az utolsó 3 hétben egész sok időt töltöttünk együtt, iskolán kívül(fagyizás, pizzázás, Duna-parton sétálgatás, hazakísérgetés stb...).
Mit gondoltok, hogy mondjam el neki?
Mi a véleményetek, az osztálytárssal létesített párkapcsolatokról?
Szívesen veszek hideg-meleg hozzászólást, negatív-pozitív megjegyzést, illetve romboló és építő jellegű kritikát egyaránt!
Minden választ előre is köszönök! :)
Figyelj xy!
Mar régóta el akarom mondani h *itt egy emléket* akkor azt hiszem beléd szerettem.. :)
a lényeg hogy pörgesd a dolgot, ha úgy érzed beleszerettél és érzel valamit az ő irányából is akkor mihamarabb rukkolj elő különben késő lesz
max nemet mond, de akkor e veszítesz semmit
Figyelj, szerintem hívd el kajálni (nem étteremre gondolok, hanem vmi büfé) és beszélj erről a "kapcsolatról" hogy tovább szeretnél lépni
VAGY
írj egy levelet amibe az érzelmeidet is beleírod, majd juttasd el hozzá pl. táskájába, szekrénye, vagy akár a kabátzsebébe is
Először is nagyon szépen köszönöm, az eddigi válaszokat!
Néha végig szoktam simítani a karját ha feszült, vagy mint a 3. válaszoló is említette, ha nevetünk akkor néha-néha megérintem vállát. Eddig nem vettem észre hogy zavarná.
Melyiket javasolnátok:
1. hívjam el egy italra (pl.: egy McCafé-ba), és ott egy kis felvezetéssel (pl.: egy ideje elakarok mondani vmit) elmondom neki, hogy beleszerettem
2. az első pont alapjai, azzal a különbséggel hogy ott nem mondom még el neki. Hanem utána elmennénk sétálni és "véletlen" feltévednénk egy hídra (pl.: Szabadság-híd) és a közepén megállnánk, és azt mondanám neki hogy szeretem végül megcsókolom.
3. a 2.-ból a hidas rész?
3. Valaszolo vagyok
Szerintem sem jo a nyilvanos hely. Szerintem hivd el setalni, egyetek egy fagylaltot vagy barmit es mikor mar total feloldodtatok egy nyugodt csendes helyen valld be neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!