Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudnék beléd szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudnék beléd szerelmes lenni, érzem, tudom?

Figyelt kérdés

Üdv, megismertem egy fiút neten. Ő választott ki engem.

Aztán mindennap leveleztünk. Kb. minden nap keresett engem.

Viszont sok ellentétre sor került köztünk eközben (más gondolatok, más hozzáállás dolgokhoz, veszekedések, hisztirohamaim, stb.).

Persze okkal hisztiztem, hisz már közel 7 hónapja leveleztünk, webcameráztunk minden nap, de még nem találkoztunk.

Végülis megelégltem a dolgot és válaszút elé állítottam, hogy vagy találkozunk vagy annyi.

Persze már túl voltunk sok-sok vitán, veszekedésen, letiltogatáson.

A tali jól sikerült, láthatóan mindketten jól érztük magunkat, boldogan váltunk el.Úgy gondoltam, hogy lehet mégsem különbözünk annyira. Elégedetten távoztam..

Aztán hetekre eltűnt, nem lehetett elérni.

Utána egyszer 3 hét elteltével megjelent skype-on és megírta, hogy nem akart fájdalmat okozni azzal, hogy többet is találkozunk,

mert tudja, érzi, hogy nem tudna belém szerelmes lenni.

Több kérdésem is van a férfiakhoz:

1. Hogy lehet ezt egy tali után eldönteni?

2. 10 hónap alatt nem jött rá erre? ....és akkor miért írogatott 10 hónapig napi szinten nekem?

3. Ha külsőre nem tetszettem neki, minek kezdeményezett bármit is és írogatott nekem ilyen hosszú ideig?

4. Vagy más lehetett a probléma?

Egy sor kérdést nem értek.

Kérem valaki magyarázza meg eme férfi logikát.

2015. márc. 31. 14:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A fiú egy ganéj vagy egy segghülye annyi az egész. 19/F

Játszadozni így egy nővel fhuuu.

2015. márc. 31. 14:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Ebben nincs logika.

Nem tudom, mennyire laktok egymástól. Talán ha más város, akkor nem akarja az utazásokkal járó macerát, stb.

De eleve hülyeség 7 hónapig levelezni egy idegennel, akivel még sose találkoztál.

Felejtsd el és keress egy hús-vér embert, elérhető közelségben.

2015. márc. 31. 14:42
 3/16 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy nôként írok, de ezt szerintem nem kell feltétlenül nemek szerint nézni.

Egy személyes találkozás igenis sokkal döntôbb, mint hónapokon át levelezgetni, chatelgetni.

Ott alakul ki egy elsô benyomás, ami mindent eldönt.

És azt nem lehet megváltoztatni. Voltam ilyen helyzetben, ha a fiú szemszögébôl nézem. A szerelmet nem lehet erôltetni. Vagy megvan a másikban az, amiért elsô látásra bele tudunk szeretni, vagy nem.

Innentõl hagyd az egészet, csak magadat aláznád meg, és idegesítôvé válsz egy idô után neki. (Mint minden olyan személy, aki kapar, mikor a másik nem akarja.)

2015. márc. 31. 14:44
 4/16 anonim ***** válasza:

1. el lehet dönteni 1 tali után (lehet h tévesen, de a döntést a legtöbbször egy tali után meghozzuk)

2. korábban elképzelt róald valamit a fényképeid, a webcam homályos képe, az írásbeli stílusod alapján, viszont élőben valahogy nem érintetted meg, van ilyen

3. tetszettél neki - képen és cam-en. Előben viszont nem.

4. nem hiszem

Legközelebb akkor bonyolódj ilyen hosszu csetbe, ha lecsekkoltad az illetőt élőben. Rengeteg ilyen esetről hallottam baráti körben is. Egyszerűen az esetek döntő részében időkidobás személyes tal nélkül hónapokig levelezni.

2015. márc. 31. 14:49
 5/16 A kérdező kommentje:

Ez a szitu azért teljesen más,,,,minden nap beszéltünk és kameráztunk skypeon...és minden nap Ő keresett!

Tudta, hogy nézek ki. A skype után már személyesen nem érhet sok meglepetés. Ismerte a gesztusaim stb.

Amit te utolsó írsz, az egy nagy bar ság, ne haragudj, mert nincs szerelem első látásra. Annyit tudsz maximum eldönteni, hogy jó volt-e vele és akarsz-e még vele találkozni. A szerelemhez legalább 1-2 hónap ismerettség szükséges, addig max csak vonzalom a köbön.

A történethez hozzátartozik, hogy miután ez a nem tudnék beléd szerelmes lenni elhangzott, elhangzott: " a de attól még jóban lehetünk" szöveg is.

Csak én megírtam, ha kapcsolat nem lehet, akkor én nem akarok jóban lenni és letöröltem.

2015. márc. 31. 14:51
 6/16 A kérdező kommentje:
4. A webcam után azért nem lehet már nagyot csalódni a személyes talin......
2015. márc. 31. 14:52
 7/16 A kérdező kommentje:

És ráadásul mindig 1-2 napos képeket kapott rólam, smink nélkül. Ahogy alapjáraton kinézek,no retus, no szép csomagolás. Szóval én ezt azért nem értem, mert pont tudta, milyen vagyok.

Amikor rákérdeztem, hogy miért csinálta ezt akkor ilyen sokáig és mi értelme volt, azt a választ kaptam: "nem tudom".

2015. márc. 31. 14:56
 8/16 anonim ***** válasza:

"A szerelemhez legalább 1-2 hónap ismerettség szükséges, addig max csak vonzalom a köbön."

Oké, lovagolj a szavaimon, kedvedért átfogalmazom: Találkoztatok, és hiányzott a vonzalom a köbön, nem volt kémia.

Megfelel?

3-as voltam.

2015. márc. 31. 14:59
 9/16 A kérdező kommentje:
Akkor elárulnád, hogy miért akart megd ugni?!Köszönjük emese.......
2015. márc. 31. 15:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy a szőke 3-as.......................Nem számítottam másra.
2015. márc. 31. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!