Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudnék beléd szerelmes lenni, érzem, tudom?
Üdv, megismertem egy fiút neten. Ő választott ki engem.
Aztán mindennap leveleztünk. Kb. minden nap keresett engem.
Viszont sok ellentétre sor került köztünk eközben (más gondolatok, más hozzáállás dolgokhoz, veszekedések, hisztirohamaim, stb.).
Persze okkal hisztiztem, hisz már közel 7 hónapja leveleztünk, webcameráztunk minden nap, de még nem találkoztunk.
Végülis megelégltem a dolgot és válaszút elé állítottam, hogy vagy találkozunk vagy annyi.
Persze már túl voltunk sok-sok vitán, veszekedésen, letiltogatáson.
A tali jól sikerült, láthatóan mindketten jól érztük magunkat, boldogan váltunk el.Úgy gondoltam, hogy lehet mégsem különbözünk annyira. Elégedetten távoztam..
Aztán hetekre eltűnt, nem lehetett elérni.
Utána egyszer 3 hét elteltével megjelent skype-on és megírta, hogy nem akart fájdalmat okozni azzal, hogy többet is találkozunk,
mert tudja, érzi, hogy nem tudna belém szerelmes lenni.
Több kérdésem is van a férfiakhoz:
1. Hogy lehet ezt egy tali után eldönteni?
2. 10 hónap alatt nem jött rá erre? ....és akkor miért írogatott 10 hónapig napi szinten nekem?
3. Ha külsőre nem tetszettem neki, minek kezdeményezett bármit is és írogatott nekem ilyen hosszú ideig?
4. Vagy más lehetett a probléma?
Egy sor kérdést nem értek.
Kérem valaki magyarázza meg eme férfi logikát.
Más kérdés, hogy nem feküdtem le vele.
Ha valakivel nincs kémia, az nem akar megd..gni. Legalábbis, ha normális férfiről beszélünk....ugye "szőke ciklon" ?! :D
Én sem akarok lefeküdni azzal, aki nem tetszik. Logikus.
Ő meg fel szeretett volna vinni a lakására, gondolom nem sakkozni.....
Úgyhogy az ilyen építő és szőke kritikákat hagyjuk,,,,a nők vélemény nem érdekel. A férfiak jobban átlátják azt, hogy fajtársaik mit és miért tesznek.
Istenem.... szerinted kettõnk közül ki a szõke?
Meg is válaszoltad a saját kérdésed. Végig erre ment ki a játék, nem adtad magad, hát tovább állt. Tudod, nem a víz a hülye, ha te nem tudsz úszni. (Vagyis attól, hogy nem tetszik a válasz, és nem ezt akartad hallani, még nem másban kell keresni a hibát.)
12. Ellentmondásos vagy emese.
Az elején azt mondtad, hogy nem volt kémia részéről. Ahogy megtudtad, hogy megakart du,gni, már egyből mást mondtál. :D Hogy csak dugásra ment ki a játék...Holott az első állításodban még kémia sem létezett. :D
Akkor leírom, hogy megértsd:
1. Ha nincs kémia = nincs du..ás.
2. Egy normális férfi már bocs, de nem feccöl 10 hónapot senkibe,,,,pláne ha nem tetszik neki az illető,,,és pláne akkor nem, ha csak egy du.ásra kéne.
3. Nem igazán ismered a kapcsolatunk a sráccal.
(Milyen beszélgetéseink, milyen vitáink voltak míg a találkozóig eljutottunk /elég sok volt/).
4. Könnyű úgy pattogni, hogy egy gyűszűnyit nem tudsz az egész kapcsolatunkról.Ott voltál? NEM.
5.Tisztában vagyok vele, hogy a külső kémia megvan (láttam/éreztem). Vak sem vagyok és elég jó nő is vagyok.Ezt a tény tudom magamról és -néha vissza is élek vele -és másoktól is hallom eleget.
Nem mellesleg a srác időnként szokott írni nekem és akkor mindig megkapom tőle, hogy szép lány vagyok...de a történtek miértjéről sosem ejt szót, inkább célozgat.
Célozgat a belsőmre....
Mint láthatod szőke, van egy stílusom és ez nem fekszik mindenkinek.
Ha annyira csak te tudhatod, mi zajlott köztetek, akkor meg tök fölösleges kérdezned. Attól, hogy vki megdugna szívesen (ebbõl nyilván több van), nem adja magát a helyzet, hogy kapcsolatot is akar/beléd tudna szeretni...
De 10 hónap után sikerült 1 db nyamvadt találkozót kierôszakolni belôle...
Amin ô egybôl megdugni akart.
Nem tudom, mit vártál... (de hogy nem azt kaptad, az is biztos.)
Kedves kérdező!
Az 5. Kommented egy részét megszeretném cáfolni...
Még pedig azt hogy szerinted nincs olyan, hogy szerelemelső látásra.
Jelenlegi barátnőmmel elöször még a szóbeli felvételin láttam meg, és már akkor nagyon megtetszett. Ahogy egyre több időt töltöttünk együtt, úgy egyre jobban megszeretük egymást. Tehát, hogy sajnos neked még (és tényleg nagyon sajnálak) nem volt ilyen csodálatos dologban részed, nem jelenti hogy nem létezik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!