Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb, ha megmondom a lánynak, hogy "Szerelmes vagyok beléd. ", vagy ha - megfelelő előkészítés után - megcsókolom?
Figyelt kérdés
Több éve ismerjük egymást, barátok vagyunk, padtársak.
Esetleg ha egyik sem jó, adhattok ötleteket.
15/F
2015. márc. 27. 16:37
1/9 anonim válasza:
Az elsőt ajánlanám, mert a második talán pofonnal járhat.
3/9 anonim válasza:
Beleegyezés nélkül ne csókolgass senkit, mert az zaklatás.
Hívd el randizni.
4/9 anonim válasza:
Ne zúdíts mindent egyszerre a nyakába "szerelmes vagyok" címszó alatt. Ez elrettentő tud lenni. Apránként adagold és akkor nem ijed meg vagy lesz veled Kényszerből (megfelelési kényszerből).
5/9 anonim válasza:
Egyik sem. Ilyesmivel nem érdemes letámadni senkit, mert esetleg még ha viszonzott is, a legvalószínűbb az a rémület és az elutasítás lesz, mint válaszreakció.
Jól írták a többiek, inkább hívd el randizni. Nem letámadós, nem ijesztő, és ha te is tetszel neki, azt tudni fogod a válaszából.
6/9 anonim válasza:
Szerintem smárold le töri óra közben. Hatásos lesz :DD ;)
8/9 anonim válasza:
Örökre felejtsd el.
Esélyed sincs.
Meg fog utálni téged és soha többé nem fogod látni
9/9 anonim válasza:
Szerintem hétfőn kísérd haza, és akkor hívd el valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!