Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet már itt hagynom kéne?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet már itt hagynom kéne? Jobb most mint később?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt, 25 éves, én is 25 éves vagyok. Mikor megismertem az előtt szakított az exével, 5 éve voltak együtt. Rá egy hétre jöttem én. Nagyon normális a lány, mindig ír, meg keres, meg akarja is, de engem zavar hogy mindig az exéről beszél. Ha felhozok valamit, akkor ugye az exét hozza fel, mert vele élt 5 évig, szóval mindent vele élt meg. Tegnap előtt beszéltük, hogy az exe megbántotta, meg hogy minden baja van, mert megalázta.. nem menne vissza hozzá, de szar neki meg stb.. szóval én azóta nem is keresem, ő keres, akkor beszélgetünk, nekem nincs kedvem ebbe belefolyni, volt már hasonló ügyem, össze is törtem miatta.. szóval nem leszek pótlék.. viszont a csaj mindig elmondja, hogy ne értsem félre, nem akar tőle semmit, örül hogy vége lett, örül hogy így alakult, szeret velem lenni, stb. stb. stb.... nemsoká találkozunk, hogyan kéne viselkednem?
2015. jan. 25. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy nem akarsz pótlék lenni meg lelki szemetesláda. Majd kb fél év múlva már nem fog az exéről beszélni, mert kb akkor teszi túl magát rajta.
2015. jan. 25. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Adj neki időt, ha kell a csaj. Fél év múlva keressétek újra egymást, most még bőven pótlék lennél.
2015. jan. 25. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Kommunikáció...

Hűű de nehéz.............

2015. jan. 25. 12:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Hülye dolog ez. Az ember arról beszél ami korábban történt vele. Nyilván az utolsó 5 év minden fontos és kevésbé fomtos eseményt az életében vele élt át. Íhy nyilván nem tud másról beszélni. De ez nem jelenti azt feltétlenül h nem tette túl magát rajta, és csak pótlék lennél. Ezt neked kell érezni, illetve vele kell tisztázni.
2015. jan. 25. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy öt éves kapcsolat után szerintem senki nem dolgozza fel a szakítást egy hét alatt.

Ez a nő ahelyett, hogy adott volna időt magának arra, hogy minden szempontból lezárja az előző öt évet, levonja magának a tanulságokat az előző kapcsolatából és rendesen feldolgozza a szakítást, hogy alkalmas legyen egy új párkapcsolatra, egy hét után beleugrott egy következő kapcsolatba, és azt sem fogja fel, hogy a egy férfi sem az ismerekedési szakaszban, sem később nem a pszichológusa szeretne lenni, hanem férfi egy nő mellett.

Előfordulhat, hogy esetleg kapcsolatfüggő, nem szívesen lenne egyedül egy pár hónapig sem, lehet, hogy az önértékelésének vagy az egójának van arra szüksége, hogy ő újra kelljen valakinek, netalán az exének akarja bebizonyítani, hogy ő milyen jó nő, hiszen rögtön talált is mást.

Szóvá teheted, hogy ez téged zavar, de sajnos akár beszél az exéről, akár nem, ő még messzebb van attól, amikor már a teljes figyelmével egy új partner fele tud fordulni, mert a fejében is, a lelkében is ott van még sok minden feldolgozatlanul az előző öt évből.

2015. jan. 25. 12:51
 6/6 anonim válasza:
feküdj le vele amennyiszer lehet. lelkileg neki még sok idő lesz míg túljut ezen. ne pátyolgasd, neki kell megoldania a lelki dolgait. arra meg ott vannak a barátnői jobb. ne legyél a barátnője.
2015. jan. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!