Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek milyen csajok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Fiúk! Nektek milyen csajok jönnek be? A teltek vagy a vékonyak? A tőletek fiatalabbak, egyidősek, vagy az idősebbek?

Figyelt kérdés
Mindenkinek más az ízlése,még ennyivel egészíteném ki.

2016. márc. 17. 23:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
vékony, fiatalabb.
2016. márc. 17. 23:55
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne legyen anorexiás de túlsúlyos se. A vékony és a telt között félúton. Lehessen rajta mit fogni. :)

Fiatalabb vagy egykorú jöhet szóba nálam.

2016. márc. 17. 23:58
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Akiknél minden egyben van, vagyis az egész "összkép" tetszik. Midnegiyk áltlad felsorolt lehetőségből volt, akit angyon szépnek találtam, és oylan is, aki mondjuk mások szeirnt "bmomba nő volt", de nekem egyáltalán nem tetszett.

2016. márc. 18. 00:00
 4/20 A kérdező kommentje:
Szerintem egy vékony csajban (én sem vagyok vékony,de kövér se,arányos vagyok)nincs sok érdekes. Hogyha nem vékony,akkor vannak formái,így viszont lapos.
2016. márc. 18. 00:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

A vékony és a telt között valamennyivel. Annyira hogy legyen rajta valamennyi felesleg. Számomra az aranyos és kicsit alacsonyabb (170cm kb.) nők jönnek be.

Ha mondhatom ezt, akkor a tipikusan aranyos titkárnős hölgyekre gondolok. De nem fogok visszautasítani egy nőt sem, mert nem így néz ki. Egyszerűen aranyos, értelmes, formás hölgy legyen az illető, és máris van kedvem megismerni.

Inkább az egyidősek illetve a nálam fiatalabbak jönnek be.

2016. márc. 18. 00:58
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Szoval legyen átlagos alakja vagy Sportos...

A kor meg lefele max 2 évvel fiatalabb..

Felfele max 7 ev az én esetemben...

16F

2016. márc. 18. 06:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat szerintem vagy legyen kicsit husis ugy szep formas noies vagy egy kicsit izmos
2016. márc. 18. 06:39
 8/20 Firedoom ***** válasza:
100%

Ezek szerint ezzel egyedul vagyok :D Nekem kifejezetten tetszenek a vékony (nem anorexiás) lányok es szamomra elony a kis/kozepes mell.

Egyenlore nem találkoztam nalam magasabb lánnyal (188) ezert ez a resze szamomra tárgytalan. Es lehetoleg nalam fiatalabb/egyidos.

2016. márc. 18. 07:01
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
sportos és fiatalabb
2016. márc. 18. 07:10
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a kimondottan duci lányokat kedvelem! :) 18f
2016. márc. 18. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!