Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen érzés ha megölel egy lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés ha megölel egy lány?

Figyelt kérdés

Nekem semmilyen fajta érintkezés nem történt egy lánnyal sem. (persze fiúval sem)

Le lehet írni hogy milyen érzést képzeljek el hogyha szeretetből megölel egy lány?

Én attól is izgalomba jönnék hogyha egy puszit kapnék.

Ne írjátok hogy próbáljam ki mert az nem fog menni nekem. :)

17/f

2016. márc. 16. 20:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha megölel a lány aki tetszik vagy szereted az a legjobb érzés a világon :) megkönnyebbülsz tőle és hirtelen sokkal boldogabb leszel :)
2016. márc. 16. 23:09
 12/15 anonim válasza:
Először az első randim után ölelkeztem, nem tudtam mit kéne hogy kéne, mennyi ideig illik csinálni, teljesen vagy csak úgy öleljem át mint a nagyit amikor telepuszilózza az arcom, de ez magától jött. Mivel szerettem ezért már eleve meleg és gyönyörű érzés fogott el, soha nem szerettem annyira a bőrömben lenni, a világ legjobb dolga ha szeretnek és van aki megölelhet, addig nem vagy elveszve
2016. márc. 19. 07:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Ennél nincs is jobb hidd el.
2016. márc. 19. 13:38
 14/15 SIDLER22 ***** válasza:
Nagyon jó ha az illetőbe szerelmes is vagy. Közel se olyan mint mondjuk a szüleiddel vagy rokonaiddal. Lehet hogy fizikailag majdnem ugyanaz, de valami még is más. Csók előtt mindig azt kell csinálni amit a cigányok tesznek velem az utcán a padon ülve. Megyek el mellettük és folyamatosan megállás nélkül bámulnak a szemembe. Mint az állítok amikor harcra készülnek.
2016. júl. 30. 13:30
 15/15 anonim válasza:
Én imádom mikor a barátnőm megölel
2020. okt. 14. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!