Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből még valami?
Ráírtam most fb-on egy fiúra, aki tetszik, de nem tudom hogy mi legyen hogy, hogy érjem el, hogy figyeljen rám. Olyan mintha nem érdekelném. :( Pedig már rég szeretnék összejönni vele. Bár nem tudom h lenne-e értelme a dolognak... De igazából se ő se én nem tettünk túl sokat azért h összejöjjünk, én se pedig tetszik nekem.. de nem tudom h ez kölcsönös-e, mert nálam ezerszer jobb csajokkal barátkozik, beszélget. Lehet h nem én vagyok az esete. pedig szép vagyok csak...
régen nagyon roszz napjaimat éltem és nem is nagyon mosolyogtam rá, meg ilyesmi, pedig akkor is tetszett, csak nem akartam/ mertem kimutatni. De a fiúk terén még most is bizonytalan vagyok... Igazából még most se tudom h m,itz akarok meg iylesmi és addig amíg ezt nem tudom biztosan, addig nem is merek belefogni semmibe se ezen a téren. A közelében általlában, sőt sajnos szinte mindig szótlan voltam.. pedig sokat is tudok beszélni... de valahogy .. nem megy. Talán nem is fog, ha nem teszek érte. :D
A fiú meg én egyidősek vagyunk és osztálytársak voltunk.
De szerintem nagyon jól rejti az érzéseit vagy nem érerz semmit sem irántam :D de enm tudom, mert nagyon bizonytalan típus vagyok és mindig nagyon nehezen tudok dönteni...
Szerintem van esély arra h bejössz neki
amig osztálytársak voltatok, milyen volt köztetek a viszony? Mert az is számít
vagy azért nem lép, mert szégyenlősebb típus, vagy nem akar tőled semmit
Á nem nem volt.
Nem tetszem vagy mást szeret.
De mindegy ilyen az élet :D
Ne add fel
van még sok fiu:) majd megtaláljuk számunkra a legjobbat:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!