Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzek így? Ez normális?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Én egy 16 éves lány vagyok.Faluban élek a szüleimmel akik nagyon de nagyon konzervatívak.Az olyan dolgokról mint a fiúzás,szerelem,randizás nagyon ritkán vagy egyáltalán nem is szoktunk beszélgetni pláne nem a szexualításról.Pedíg a barátnőm (aki egyidős velem) mindíg el szokta mesélni hogy ő és az anyja mi mindent szoktak ezen témákban megbeszélni.Javarészt amiket a barátnőm elmesélt azok segítségével körvonalazódott bennem hogy hogyan működik ez az egész.És ha valamit nem értettem és megkérdeztem tőle sosem éreztem kellemetlenül magam hogy ilyen dolgokról beszélgetünk.Viszont anyával el nem tudnám képzelni hogy ilyesmiket együtt megvitassunk.De nem mintha elvárnám hiszen engem egyszeűen így neveltek sosem beszéltünk ilyesmikről és ez mára már annyira természetessé vált hogy nem is érezném jól magam ha ezeket vele kellene megbeszélnem.Na de ezzel még nincs is semmi baj hiszen nyílván van még rajtam kívül olyan aki ckikinek érezné ha a szüleivel kellene megvitatnia a pasizást/csajozást randizást szexet,viszont azt vettem észre hogy bár már van olyan akinek ennyi idősen több csja/pasija is volt én egyszerűen nem tudom magam úgy elképzelni hogy most járjak valakivel azt meg pláne nem hogy egy bizonyos idő után le is feküdjek vele.(Bár már fantáziáltam róla hogy milyen lenne,de a valóságban egyszerűen nem tudom még elképzelni magamat ilyen helyzetben).Ez lehet hogy a szigorú nevelés miatt van vagy netán azért mert eléggé visszafogott kissé talán még önbizalomhiányos is vagyok.Gondolom van olyan aki miután ezt elolvasta azt mondja hogy csak későnérő vagy,de én pont hogy az ellenkezőjét érzem néha még furcsán is érzem magam a korombeliekkel mert ők állandóan nevetnek mindenfélén amit én egyáltalán nem is találok viccesnek és nem azért mert rosszkedvű vagyok amikor jól érzem magam akkor sem nevetgélek mindenféle kis hülyeségen mint ők és nem is vagyok olyan könnyelmű mint az osztálytársaim van akit többször is meggondolok mielőtt megteszem.A tanáraim is azt mondták hogy én jóval hamarabb megkomolyodtam mint az osztálytársaim szóval nem hinném hogy azért van mert későn érő lennék.Valahogy még nem érzem értelmét illetve szükségességét annak hogy én pasizzak.A kérdésem az lenne hogy ez mennyire normális ennyi idősen szerintetek?Ui:. remélem nem gond hogy hosszú lett és remélem végigolvassátok és válaszoltok a kérdésemre :-))).2015. júl. 25. 02:00
1/5 anonim válasza:
Nyugalom nem maradsz le semmirol . A pasizast es a szexet sem kell elsietni , amikor te eleg erettnek es felkeszultnek fogod magad ra erezni akkor belevaghatsz . Nincs evvel semmi problema , meg nem erzed magad keszen ez idovel megvaltozik .
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális. Ki mondja, hogy 16 évesen már pasizni kell?! Nem kell olyannak lenni, mint a többi.
3/5 anonim válasza:
Teljesen normális vagy , és a neveltetés miatt is lehet én is hasonlóan gondolkodtam a te korodba , csak én fiú vagyok .
Szerintem ez lenne a helyes . Szóval nem vagy lekésve semmmiről .
18 vagyok , most éreztem úgy ,hogy kész vagyok arra ,hogy barátnőm legyen .
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-)
2015. júl. 25. 16:10
5/5 anonim válasza:
16 voltam az elsőnél. Volt alkalmam és éltem vele. Tudtam mit csinálok és érettnek is találtam magam rá. Egyáltalán nem baj szerintem, hogy korábban volt a megszokottnál.
Maradjon a te döntésed és a többi nem lényeg, ha úgy érzed nem vagy kész erre, akkor senki kedvéért ne változtass az álláspontodon. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!