Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés ha megölel egy lány?
Figyelt kérdés
Nekem semmilyen fajta érintkezés nem történt egy lánnyal sem. (persze fiúval sem)
Le lehet írni hogy milyen érzést képzeljek el hogyha szeretetből megölel egy lány?
Én attól is izgalomba jönnék hogyha egy puszit kapnék.
Ne írjátok hogy próbáljam ki mert az nem fog menni nekem. :)
17/f
2016. márc. 16. 20:17
1/15 anonim válasza:
Engem nem szeretetből ölelt meg csak kidumáltam , hogy tegye meg. Amúgy meleg érzés. 14/f
3/15 anonim válasza:
Ha sokáig ölel(sexi lány) akkor kicsit kínos hogy akaratlanul" megbokom"
4/15 anonim válasza:
Leginkább ahoz tudnám hasonlítani mikor az éjszaka közepén felébred arra, hogy fázol és magadra húzod a takarót. Nekem ilyesmi érzés, de persze csak akkor ha "az" a lány csinálja. :)
5/15 anonim válasza:
Nagyon kellemes érzs, én minden nap minden lány barátomat megölelelem és olyan jó érzés :3 némelyikkel már pusziviszonyban vagyok :)
6/15 anonim válasza:
Én nem tudom, mert olyan taszító vagyok, hogy egy lány sem ölelt még meg soha. De bármit megadnék érte! (Na, álmodik a nyomor..)
8/15 anonim válasza:
Ezt miérr írtad le?
A kérdező azt kérdezte hogy MILYEN?
Szerinted érdekli hogy Te nem tudod milyen? :D
Felesleges volt a válaszod,mert nem tudott meg belőle semmit sem.
Önsajnáltató.
Egyébként nagyon jó, meleg érzés. :)
Főleg ha előtte méllyen a szemedbe nézett. :)
9/15 anonim válasza:
Én nem akarom, hogy sajnáljanak!
10/15 anonim válasza:
Nekem volt egy baratnőm, mindennap megölelt, és annyira jó érzés volt! Néha az ölelkezés jobban esett mint a csókolózas! Ha valakinek van valakit megölelnie, becsülje meg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!