Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell elítélni az ilyen lányokat?
Figyelt kérdés
Miért kell folyamatosan fikázni a kissé teltebb husisabb nőket lányokat?Megértem,hogy nem tetszhetnek mindenkinek de azért nem kéne "le dagadt kocázni" meg hasonlók.Azt is elismerem,hogy van aki nem tesz ellene de az ő baja akkor se kell fikázni szerintem ha neki így jó akkor ez van.Miért várjátok el,hogy mindenkinek tökéletes legyen az alakja?Attól még,hogy husis attól még lehet kedves aranyos erre nem gondoltok?2016. márc. 14. 20:05
1/8 anonim válasza:
De nekem az a tökéletes alak, amit te meséltél. Csak az tetszik. :)
2/8 anonim válasza:
én sosem szólok meg senkit,és jó ha van valamit fogni egy lányon
3/8 anonim válasza:
engem nem az zavar ha kövér és ronda...akkor csak nem mondom majd haveromnak hogy "figyu azt a jo csajt" hanem az zavar amikor ezek rásirnak hogy miért nincs kapcsolatuk...és hogy genetika nem tehetnek róla és amugy is miért nézzük le őket...ez az ami engem idegesit nem az ha egy lány kövér...szive joga rondának lenni de ha neki ugy jo en nem szolok bele csak akkor ő sem akarjon tőlem semmit
4/8 anonim válasza:
Nekem regen nem tetszet de akkor se bantottam oket miatta de ugy az utobbi 3 evbe jobban tetszenek mint a vekony lanyok/nok 20f
5/8 anonim válasza:
Nem kell elítélni. Ne általánosíts, én sosem szóltam meg senkit a külseje miatt.
6/8 anonim válasza:
Mind kevesebb olyan ferfival talalkozunk,aki tenyleg nem itel el..de köszönjük a kivètelnek :') 18/L
8/8 anonim válasza:
A mai világban az egyik legutolsó dolog ami alapján elítélnek embereket, a súly. Saját bőrömön tapasztalom, pedig 172cm-hez csak 55kg vagyok :D Azt akarom ezzel mondani, hogy a duci nőknek nem kéne foglalkozni a sok birkával akik kg-ban határozzák meg az ember értékét, mert ha soványak lennének is tudnának bennük találni kifogásolni valót. Aki keres az talál sajna :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!