Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jön mindenki azzal hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jön mindenki azzal hogy nagyon magányos vagyok? Meg h más fiúk ilyenkor gyereket csinálnak? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most rászántam magam , szerintetek , nekem mint vissza húzódó 16F Kocka 16F Min kéne változtatnom? Mindenki azzal piszkál hogy valaki 16 évesen apa stb , barátnő stb , ez mind szép és jó csak h nekem soha életembe nem volt barátnőm, Németországba élek itt senkit nem ismerek , sulin kivl itthon vagyok , és az itteni lányoknál még csak a friendzone ba se jutok be , pedig otthon MO-m volt egy alakulo kapcsolatom egy cuki lánnyal , itt meg mint a remete úgy élek, pedig kedves , segítőkész vagyok , és mind ez azért zavar mert fb-n kszonyú sokat lelkizek az otthoni lányokkal és már vahogy úgy érzem énis hogy szükségem van egy lányra,társra. Ezen hogy változtassak? Vagy menthetetlen vagyok? 16/F

2016. márc. 14. 00:21
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
"valaki 16 évesen apa stb" Mi a szar... Szerintem a magyar könnyvel alakíts ki, egy szép és hosszú távú kapcsolatot. Kezdj a helyesírással, aztán a fogalmazással...
2016. márc. 14. 00:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Péeles írj még okos kommentet:D
2016. márc. 14. 00:50
 3/8 donmogyoróscsirke ***** válasza:
100%

barátom pár tény. Ne lelkizz minden lánnyal mert áldozati birkán kívül semminek nem fognak látni. ( sajnos )

16 évesen senki sem szülő ha van öhm.. ép esze...

Ne adj mások véleményére. Majd idővel jön minden, ne görcsölj rá

2016. márc. 14. 01:25
 4/8 A kérdező kommentje:
Én se akarok szülő lenni 16évesen csak tudod magány meg ilyenek:)
2016. márc. 14. 01:33
 5/8 donmogyoróscsirke ***** válasza:
Majd elmúlik. Minden elmúlik ami rossz, csak adj neki időt. Addig fejleszd magad, külsőre, belsőre, és egy idő után amilyen irányba érdeklődsz, ott fogod bevonzani a saját "párod" hidd el.
2016. márc. 14. 01:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Talan beszelges veluk?
2016. márc. 14. 06:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki a szürke mindennapjaidból és járj el valahová ahol megismerkedhetsz lányokkal, mondjuk a német dolgokat nem ismerem de azért csak tán találsz ott valakit.

Ahhoz hozzá fűzve hogy mikor én 16 voltam nekem is jöttek emberek hogy miért nem szültem még gyereket, én meg csak a pofájukba röhögtem :D oké hogy régen ez volt a szokás hogy már 20 évesen unokát várnak de a jelen helyzetben ez leginkább megvetni való.

2016. márc. 14. 09:22
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2016. márc. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!