Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti járnátok egy osztálytársato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Despota" kérdése:

Ti járnátok egy osztálytársatokkal?

Figyelt kérdés
Csak mert nagyon mondják, hogy nem szabad. Mit gondoltok?

2016. márc. 11. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem mert mi van ha szakítunk elég ciki lenne. Főleg ha pár órán egymás mellett ültök
2016. márc. 11. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
'Házi nyúlra nem lövünk' ez az aranyszabály, de vannak kivételek is. Csak akkor van baj amikor elváltok, mert ez kettéoszthatja az egész osztályt.
2016. márc. 11. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Miért ne?

"Mi van, ha szakítunk?" -- Azért szép, hogy még össze se jöttetek, de már a szakításon agyalsz. :D Meg aztán ennyi erővel senkivel nem járhatnánk, "mi van, ha szakítunk" alapon. Nem lehetne járni olyannal, aki egy suliba jár velünk, mert minden szünetben összefuthatunk, nem lehetne olyannal, aki a környékünkön lakik, mert majdnem minden nap látni fogod, nem lehetne olyannal, aki ugyanazzal a busszal megy haza, mint te, stb... Sőt, senkivel nem lehetne, mert mi van, ha ugyanoda megy egyetemre, mint te, és mi van, ha utána szakítotok?

De ezek mindegyike felesleges agyalás.

Elmondom, mi van, ha osztálytárssal jársz, utána meg szakítasz. Pár napig-hétig búvalbélelt leszel, mint mindenki egy szakítás után, aztán meg túllépsz rajta. Egy szakításon túllépni nem annyit tesz, hogy "csak nehogy lássam őt". Pár hétig még fájni fog, de mivel szakítottatok, idővel mindkettőtök feldolgozza. Mint egy nagyjából érett ember. Nem pedig mint egy óvodás. A szakítás nem jelenti azt, hogy onnantól ismeretlenné kell válni egymás előtt.

Egyébként ez a legtöketlenebb hozzáállás. Inkább gyötrődjetek, meg jöjjetek össze mindketten másvalakivel, olyannal, akihez azért annyira nem vonzódtok, csak mert valami ostoba elv miatt egymással nem mertek.

2016. márc. 11. 19:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Én osztálytárssal vagyok együtt, és egyenlőre minden tök jó:). És úgy tűnik még sokáig együtt leszünk, szóval nekem bevált, de persze nem mindenkinek jön össze, és az tényleg rossz ha szakítás után egy osztályban kell lennetek, mert látjátok hogyha esetleg már másnak csapja a szelet a másik, és az rosszul tud esni...Kivéve ha békésen váltok el, az valamennyire enyhítő körülmény.
2016. márc. 11. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 3-assal, teljesen igaza van:). Én is az elejétől kezdve tudtam, hogy osztálytársak leszünk (most kezdtük a 9.-et), de nagyon nem tudott érdekelni, mert szeretjük egymást:D. Szóval ha szeretitek egymást, ne érdekeljen hogy osztálytárs-e vagy sem ;).
2016. márc. 11. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Bárátommal majdnem egy éve vagyok együtt és oszttársam.

Nagyon jól megvagyunk de volt már hogy szakítottunk (nem elösször vagyunk együtt) és nem. Nem volt rosz hogy szakítottunk. Nem beszéltünk és sok lánynak tetszett is de semmi... Megvoltunk a magunk világában. Ha meg beszéltünk akkor sem volt semmi

2016. márc. 11. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nagy a szerelem,miert ne?

Egyebkent meg ismerek egy part,a sulimba jarnak. 9.es koruk ota egyutt vannak,most vegzosok. Osztalytarsak. Latszik,hogy igazan szeretik egymast,nagy kar lett volna egy hulye szabaly miatt hanyagolniuk a masikat.

2016. márc. 12. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!