Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 éves vagyok és lány elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és lány elég fiús járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem öltözködöm fiúsan de szeretem a kosárlabdát a family guyt és az egyéb beteg sorozatokat elég sok időt töltök gép előtt elütöm az időt a pc-s játékokkal. 170 cm vagyok és 70 kiló nem egy batár lány de sajnos kövér. Van esélyem egy normális párkapcsolatra? (Konzolosok kíméljenek)
2016. márc. 2. 14:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hat szerintem van en szeretem a fius lanyokat de azert ha sportolnal es mondjuk 65kg ra lemennel ugy perfect lenne egy kis mozgas sose art
2016. márc. 2. 14:48
 2/17 anonim ***** válasza:
170 cm 70 kiló nem is vészes. Nem lesz ezzel gond. Viszont nem annyira érett felfogásra vall, hogy az alapján válogatod a jelentkezőket, hogy milyen platformon szeretnek gamelni :D. Úgysem ez lesz a mérvadó
2016. márc. 2. 14:50
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazi pc s akkor igen elhihetted hogy szamit mert oke hogy a konzolon megy az osszes jatek de a grafika es az fps kozelebe se er egy jo pcnek az mar csak hab a tortan hogy a pc re ingyen vannak a jatekok
2016. márc. 2. 14:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is fiús vagyok. Gördeszkázok, fiúsan öltözködök és kockulok. És még kövér is vagyok.

De! Találtam párt. Igazából nem értem mit szeret bennem...sokmindenben hasonlítunk és még helyes is^^

Most mitta fogyózok...nem mondta hogy kövér vagyok, sőt. Csak szeretnék olyan lenni akit megérdemel. És már lefogytam 5 kg-t :D

Szóval nem kell parázni:) akadni fog olyan aki szeretni fog^^ (most pedig küldök egy nagy szivárványszínű virtuális ölelést)

16/l

2016. márc. 2. 14:55
 5/17 anonim ***** válasza:
de egy párkapcsolatot nem az fog meghatározni, hogy ki min szeret játszani, mert ha egészséges a dolog, akkor remélhetőleg egymással lesznek elfoglalva, és nem a kik_rt gamekkel :D. Sőt, szerintem az még előnyösebb, ha eltér ilyenben az ízlésük, mert akkor legalább nem fogják egymást megunni és kiidegelni( annyira hamar :D )
2016. márc. 2. 14:56
 6/17 anonim ***** válasza:

[link]

A tanyert meg az edenyt ertsd ugy mint pc es konzol

2016. márc. 2. 15:04
 7/17 anonim ***** válasza:
én tisztában vagyok vele, hogy ez általában nagy ellentéteket generál, de értelmes, érettebb gondolkodású emberek párkapcsolatában nem hinném, hogy tényezőnek kéne lennie.
2016. márc. 2. 15:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Ha mar egyutt vannak szerintem se szamit de az elejen szamithat
2016. márc. 2. 15:12
 9/17 anonim ***** válasza:

Akkor annak nincs is esélye, akinek megvan mindhárom platform?:(

(samsung s6+, xperia z2 tulajdonosa is vagyok)

Vannak dolgok amikben a ps, van amiben az xbox, vagy a pc a jobb. Játékokra is igaz ez, van amit jobban optimalizálnak az egyik platformra.

17/F

2016. márc. 2. 15:19
 10/17 anonim ***** válasza:
Es ezert vennel 3 platformot 400-500 ezerert? Koszi de akkor mar egy 300 ezres gep
2016. márc. 2. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!