Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 15 éves vagyok és lány elég...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves vagyok és lány elég fiús járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Nem öltözködöm fiúsan de szeretem a kosárlabdát a family guyt és az egyéb beteg sorozatokat elég sok időt töltök gép előtt elütöm az időt a pc-s játékokkal. 170 cm vagyok és 70 kiló nem egy batár lány de sajnos kövér. Van esélyem egy normális párkapcsolatra? (Konzolosok kíméljenek)
2016. márc. 2. 14:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

400 ezres gépem van. Plusz DELL monitor, 60K. Meg trust egér, bill, fejes... :3

Konzolhoz meg vettem 80ért 32" tvt.

Szal olyan 1millàban bennevolt, de mindennel játszhatok.

UNTIL DAWN<3333

2016. márc. 2. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez hol egy milla

Egyebkent gratulalok hogy 400 ezres gephez trust tokeletes valasztas volt esetleg egy hama jobb vagy valami mas kinai jobb lett volna

2016. márc. 2. 15:35
 13/17 anonim ***** válasza:
Savanyú a szőlő?
2016. márc. 2. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem mar mert lenne? De tenyleg nem egy trust egeret vettem volna

A dell monitor pl nem kene jatszhatnal a tv n es akkor lehet pl normalis egered

2016. márc. 2. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:

"Konzolosok kíméljenek" lol

Amúgy minden esélyed megvan egy kapcsolatra, hajrá hajrá!

2016. márc. 2. 16:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Elolvastam a kommenteket hát nagyon nevetek 😁😁😁 Meg köszönöm is :)
2016. márc. 2. 16:50
 17/17 anonim válasza:
Te csaj. 1: te nem vagy kövér.. pont jól vagy 7O kgoson.... 2: Mindenkinek van esélye normális párkapcsolatra.... Láttad te már mennyi hülye, agyatlan szőke plázacica kap magának pasit... Akkor egy viszonylag normális lánynak is minden esélye megvan erre.. talán több is... És kérdem én: Melyik fiú nem örül annak hogyha a csajával kosarazhat és family guyt nézhet.Az tök király
2016. márc. 30. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!