Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy csak még nem jött el az idő?

Figyelt kérdés

Novemberben töltöttem be a 16-ot, és egyszerűen egy fiúnak sem tetszem, nem volt még párkapcsolatom sem. Minden barátnőmnek vagy van barátja, vagy alakul valami, vagy írogatnak neki többen is, tetszenek a fiúknak.

Velem lehet a baj?

150 cm vagyok, de vékony és formás. A magasságom is lehet a probléma? Egyébként vállig érő, barna haj, zöldesbarna szem, és a környezetemtől mindig pozitív visszajelzést kapok, sokan tartanak szépnek, önbizalmam is van. Az is lehet baj, hogyha nem olyan emberek között vagyok, akikkel jól érzem magam, a viselkedésem hűvös és komoly?

Szerintetek mi a baj, vagy min kéne változtatnom? Van egyáltalán baj?

2016. márc. 7. 18:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj veled!😃

Majd úgy is lessz valami. Nem maradsz le semiről.

2016. márc. 7. 19:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Rad nyomultak nem? Igy nem ertem a problemat a leirtak alapjan meg pont olyan vagy mint azok a lanyok akik tetszenek
2016. márc. 7. 19:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, de szilveszterkor volt, és sokan biztos be voltak rúgva. D egyébként tényleg nem tetszem senkinek a hétköznapokban, úgy érzem, rám se bagóznak, és ez bánt, főleg, ahogy a barátnőim mesélnek az ilyen dolgaikról..
2016. márc. 7. 20:02
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem teljesen szimpatikusnak tűnsz az egyetlen amit kifogásolni tudnék a hűvös és komoly viselkedés...nagyon kerülöm az ilyeneket mert egy párkapcsolatban boldog szeretnék lenni nem depizni minden kis hülyeségen...de amennyiben ez csak a rossz társaságban van szerintem érhető a szitu nekem is hasonló a viselkedésem olyankor... :D összegezve nekem nagyon szimpatikus vagy szivesen beszélgetnék egy hozzád hasonló lánnyal ha gondolod veled is :D 17/F
2016. márc. 7. 20:45
 15/16 A kérdező kommentje:

Rossz társaságban vagy egyedül olyan vagyok, de a barátaim, szeretteim körében nagyon felszabadult, csipkelődő vagyok, szeretek beszélni, nevetni és viccelődni.

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!😊

2016. márc. 7. 21:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Kuldenel egy kepet? Nagyon kivancsi lennek hogy milyen vagy mert a leirtak szepek
2016. márc. 7. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!