Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Velem van a baj, vagy csak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, vagy csak még nem jött el az idő?

Figyelt kérdés

Novemberben töltöttem be a 16-ot, és egyszerűen egy fiúnak sem tetszem, nem volt még párkapcsolatom sem. Minden barátnőmnek vagy van barátja, vagy alakul valami, vagy írogatnak neki többen is, tetszenek a fiúknak.

Velem lehet a baj?

150 cm vagyok, de vékony és formás. A magasságom is lehet a probléma? Egyébként vállig érő, barna haj, zöldesbarna szem, és a környezetemtől mindig pozitív visszajelzést kapok, sokan tartanak szépnek, önbizalmam is van. Az is lehet baj, hogyha nem olyan emberek között vagyok, akikkel jól érzem magam, a viselkedésem hűvös és komoly?

Szerintetek mi a baj, vagy min kéne változtatnom? Van egyáltalán baj?

2016. márc. 7. 18:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy veled lenne a baj..

Ha magabiztos vagy kezdeményezz te egy srácnak es akkor oké:D 16L

2016. márc. 7. 18:55
 2/16 anonim válasza:
Nekem sem volt még senkim. Légy türelmes, az a fontos. Elfog jönni a te idöd is. A szerelem magától kell hogy jöjjön, nem szabad eröltetni. 17 L
 3/16 anonim ***** válasza:
Elég kevés infó ez így, de 16 évesen még nem vagy elkésve. Valószínűleg nem vagy könnyen kapható csaj, aki a páwákra bukik és ez jó tulajdonság, ne változz meg. Foglalkozz a hobbiddal, egyszer csak találsz valakit.
 4/16 anonim ***** válasza:

A magassagoddal nincs gond szerintem aranyos. Ha gondolod küldhetsz kepet...

16F

Oh kerüld a negativ embereket meg akik hatraltatnak... Ha nem tamogatnak nem kellenek neked.

5/16 anonim ***** válasza:

En nem talaltam benne semmi rosszat

Az meg hogy alacsony vagy az inkabb jo mint rossz

Az a formas az mit takar mert a vekony lanyok altalaba nem formasak

2016. márc. 7. 19:04
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok kövér. A melleim közepesek, a fenekem nagy és formás, a lábaim nem pálcikák, hanem olyan normálisak, a hasam pedig lapos és vékony a derekam.
2016. márc. 7. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Csipo ehhez viszonylag szeles? Mert akkor nem ertem a sracokat de ha nem szeles akkor se lehet b zik laknak a kornyeken vagy nem tudom
2016. márc. 7. 19:10
 8/16 A kérdező kommentje:
A csípőm arányos a derekamhoz képest, nem túl keskeny és nem is túl széles.
2016. márc. 7. 19:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Csupa jó tulajdonság :) cuki lehetsz, de szerintem a srácokkal van baj. Szoktál kint lenni a folyosón vagy az osztályban szoktál ülni? Lehet az a baj, hogy nem vesznek észre.
2016. márc. 7. 19:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Szoktam lenni a folyosón is, de inkább az osztályban. Az is rossz, hogy a szüleim nem igazán engednek el otthonról. Mindenki minden hétvégén kimegy, engem ritkán engednek el. Szilveszterkor voltam először szórakozóhelyen, ott mondjuk jó páran rám nyomultak, de azóta nem is engedtek, bár nem is volt kedvem menni sehova. Most hétvégén viszont pénteken és szombaton se leszek itthon, majd meglátjuk.:D
2016. márc. 7. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!