Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan találhatnám meg azt az...

Hogyan találhatnám meg azt az embert aki velem szembe jött az utcán?

Figyelt kérdés
tudom ez nagggyon lehetetlennek hangzik,de ugy erzem nekem talalkoznom kell meg vele vagy talalkozni fogok..eppen iskolaba mentem reggel es nalunk 2 iskola van egymas mellett es megneztem a masik iskola oldalan a vegzos osztalyokat stb.de egyszeruen nem talalom..meg sose lattam itt,de miota megpillantottam es ereztem az illatat nem tudom kiverni a fejembol..nem lakok tul nagy varosban(lany vagyok)

2016. febr. 5. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Bemész a rendőrségre és megmondod, hogy ellopta a pénztárcád, megmondod, hogy tudsz személyleírást adni, ők lerajzolják és előkerítik neked. :D

Jobb nem jut eszembe.

2016. febr. 5. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Aki lepontozott mondjon jobbat. :D
2016. febr. 5. 15:41
 3/4 anonim válasza:
En kiirnam Pesten Hallottamba, hogy mikor hol lattam es hogy nezett ki...hatha:D
2016. febr. 7. 20:17
 4/4 A kérdező kommentje:
mondom,hogy kis varosban lakok,nem pesten
2016. febr. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!