2 hét múlva 12 éves leszek! Csináltam amit a velem egykorúak szoktak! És azt vettem észre hogy bizsergő érzésem van a péniszemnél és fehér váladék jött ki! Ez az amire gondolok? Eddig nem volt ilyen! (Többi lent)
naviszont, nem jó helyen tetted fel a kérdést:
Apa! őt kérdezd.
Itt ne tedd fel, kérnek, túl sok itt a beteg nő is, ffi is.
Apát kérdezd!
De bizony majdnem 12 évesnek is lehet már spermája.A családomba mindenki koránérő volt nemileg,nekem is 12 éves korom előtt pár hónappal már fanszőröm és spermám is volt,viszonylag magas voltam,de nekem ernyedten és mereven is egész jó méretem volt.(9 és 13 cm azt hiszem,rég volt)
Az hogy nincs hónaj szőröd azt semmit nem jelent,az később jelenik meg van hogy csak 13-14 évesen.
Viszont mereven nagyon pici a kukid!
Biztosan jól méreted?
Ha ekkora mereven mekkora petyhüdten?
De vannak kivételek,így lehet hogy attól hogy tök pici a kukid,nemileg már ivarérett vagy!
Kérdéseim képletesek így a méreteket nem kell megválaszolnod.Mert itt mindjárt valaki rosszra gondol a végén.....
De attól hogy kicsi még a méreted(majd megnő idővel)lehet spermád már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!