Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy ilyen fiúnak soha nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiúnak soha nem lesz barátnője?

Figyelt kérdés

18 éves leszek nyáron, még nem volt normális kapcsolatom. Rövid hajam van (konkrétan oldalt és hátul 3mm, felül 1cm), izmos, sportos testalkat, nem vagyok csúnya, minden nap sportolok, rockot vagy metált hallgatok általában. Szabadidőmben sokat olvasok, jól tanulok, eljárok közösségben és próbálkozok is. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a normálisnak tűnő lányok is egy típusú "fiút" szeretnek, a tipikus nádszálvékony páwagyerekeket, akiknek a szelfi teszi ki mindennapjaik 70%-át.

Talán az új közeg segíteni fog ? Most érettségizek és megyek egy nagyvárosba továbbtanulni, talán ott több lányt találok, de már nagyon elkeserít ez a helyzet, már úgy állok hozzá, hogy biztos ő is elhajt.

2016. márc. 6. 22:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy problémám van az ilyen fiúkkal, a "szeressen sportolni" rész. Nem azért mert pimaszul lusta vagyok, a hátam meg a lábam miatt nem sok mindent lehet. De legalább vékony vagyok, úgyhogy megfelel :D

Szóval nyugodjál le, lesz barátnőd, bár azt nem garantálom, hogy vörös hajú rocker olimpikon félistennő :c

2016. márc. 7. 20:22
 12/15 A kérdező kommentje:
A szeressen sportolni nálam ott kimerül, hogy néha eljár velem futni és nem szól le az életmódom miatt, nem kell nekem olimpikon :D A vörös haj+rocker meg csak "plusz feltét", szóval nem lényeges, de örülnék neki :D
2016. márc. 7. 20:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem a közeg, ezek így jönnek tök véletlenül. A bátyám tökéletesen ugyanaz a fazon mint te, jó mondjuk az "ideálját" nem tudom :D. 26 évesen lett komolyabb párkapcsolata és azóta is tart, ezen nem kell parázni. Ő speciel nem egy nagyvárosban talált rá a barátnőjére, hanem itthon, egy rendezvényen. Pedig vele sincsen gond. Szóval hajrá! Remélem te is túléled az érettségit, mert én életveszélyesen csökkent IQ-szinttel rendelkezem, szóval kérdéses :D.
2016. márc. 15. 21:06
 14/15 anonim válasza:

Én ugyanez vagyok,csak lányban:D

Egyébként én is a rockot szeretem,bár a hajam nem vörös:P

Csak sajnos hozzád képest én a világ másik felén vagyok,de azért gondoltam írok,hogy ne add fel a reményt.Vagyunk még páran,csak jól rejtőzködünk:D

2016. márc. 15. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Igaz,kicsit fiatal vagyok,de értelmes,szeretek olvasni,valamint a hajam vöröses,és metált hallgatok(: 300 kmre:DD

De előzőt erősítve vagyunk páran:)

2016. márc. 20. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!