Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok miért mondjátok, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Shahin Adam kérdése:

Lányok miért mondjátok, hogy az ecsetfejüek nem tetszenek?

Figyelt kérdés

Kiváncsi lennék miért mondjátok hogy ezek az ecsethajuak 50 kg os kisfiuk nem tetszenek mikor a mai lányokkal mind ilyet látok.

Őszinte választ akarok hogy mi a vonzó ezekben?

2016. márc. 3. 20:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Utolsónak üzenném:

-1: Kit érdekel?

-2:Ezzel sokat segítettél a kérdezőnek -.-

Ugyan az a véleményem, mint amit már írtak páran. Nem férfias, és én személy szerint egy férfi mellett szeretnék lenni, nem egy lány mellett, aki fiúnak érzi magát. Mellesleg nem imponál, hogy ropik, és vékonyabbak mint én. Nevetséges az egész :"D

2016. márc. 3. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:
Tény, hogy ide a legtöbben azért keverednek, mert a való életben nincs, akivel megbeszélhetik a problémáikat, vagy akiben olyan szinten bíznak. Az ilyen emberek nem tartoznak a "menő"(szánalmas :D) partvisfrizurás réteghez. Nem mintha azoknak komoly barátságaik lennének, de ha azt hiszik úgy jó nekik... :D Én a divatot sosem követtem, egyrészt rocker vagyok, másrészt azt veszem fel, ami tetszik. Nyilván így a divatmajom "pasik" sem tetszenek. Az ecsetfrizura pedig nevetségesen néz ki. :D A "telerottyantott" búvárruha nadrágokról nem is beszélve... xD Olyanok, mint valami eltolt bohóc. xD A viselkedésük meg még ennél is rosszabb, nem akarok belegondolni mi lesz ezekből felnőtt korukra. xD :S Egyébként ezeknek a barátnőik hasonló értékrendűek, összeillenek... Értelmes lánynak nem kell egy ilyen. 17/L
2016. márc. 3. 23:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert az ecsethajhoz hozzátartozik a "trendi" egyenkülső is, és hát most az a menő, és nehogy kilógjunk a sorból, mert akkor nem fogad be a csorda és hátrahagy és megesznek a ragadozók.
2016. márc. 4. 08:43
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Hát ez van...Xd
2016. márc. 4. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Azert mert gyk 80-90% visszahuzodo felenk megtort tini... Megtort azert mert a kutyat enm erdekli a : a belso a fontos es a kulso nem... dumatok.... Hogy en szamitana a kulso.? Mondja mar meg.nek valaki.... Nem szamit h egy jo megjelenesu apolt es szep gyerek all mellettwd vagy egy budos koszos apolatlan zaporodott szagu.gyerek? A rondak soha nem ertik emg.... Ronda rondaval kezdjem ki.... Nr akarj egy Ck modellt ha lapos a feneked kicsi a mrlled es rond vagy.... Ha fel is tudsz vhogy szedni egy szep lanyt/pasit akk egy ido utan el hagy... mert van nalad szebb es nagyobb mellu es kerekebb popsis lany...Menjetek es depizetek meg egy kort....
2016. júl. 26. 21:44
 16/16 anonim válasza:
Mert rettenetesen gáz. Ahogy a mai divat úgy összességében.. 16/l
2017. febr. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!