Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mondjátok el miért ezeknek a lányoknak van több esélye nálatok?
Nekem nem a villantós lányok jönnek be, de ettől függetlenül tudom a választ a kérdésedre :) Azért azoknak a lányoknak van több esélye a legtöbb fiúnál, mert hogy is mondjam...Ők a lényegre törnek. Míg egy aranyos, kedves, jól felöltözött lány általában nehezebben kapható. Meg kell küzdeni értük és még akkor sem biztos, hogy sikert érnek el náluk. Sokaknak egyszerűen nem éri meg sokáig futni egy olyan busz után, ami nem biztos, hogy felveszi őket.
Egyébként szerintem semmi jó nincsen abban, hogyha mutogatják magukat a lányok. Mert pontosan azt kapják a srácok, amit látnak :) Míg ha rendesen fel van öltözve egy lány, akkor azért mégsem tudni, hogy milyen ruha nélkül :D Lehet fantáziálni.
Nálam nincs több esélye, sőt, egyáltalán nincs!
Persze ránézésre lehet bejönnek ezek a lányok. Megnézem az idomait, teszek magamban valami megjegyzést, de ennyi.
De nekem az aranyos-kedves lányok a barátnő típus, szóval az ilyen lányokat sokkal többre értékelem :)
Megforditom a kerdest: lanyok, nektek miert a nagypofaju, kigyurt, "rosszfiu" stilust nyomo ferfiak jonnek be, es miert nem a szereny, kedves, megbizhato fiuk?
Na?
Szépen leírták hogy ők könnyebben kapható(nak tűnnek), és valahol abban is van logika, hogy miért fuss egy busz után ami nem biztos hogy felvesz, ha van taxi.
De ha valakinek nem is az jön be, az is megnézi mert ha valaki jól néz ki, akkor jól nézni. Legfejebb olyan mit a zsiráf. Szép, szép, de otthonra nem kéne :D
De már voltam én is ilyen lánnyal, éés tudod mit? Inkább gépeztem volna :D Najó, ő egy a sok közül, de a többinél tudod hogy mit várj :D Amikor 2 hónapig hallgatod a "Nem tudom"-ot akkor elgondolkodsz, hogy ez most mennyire éri meg :D
De a konkúzió az hogy egyszerűbb megszerezni, jobban néz ki, meg igény van rá, aztán öngerjesztő folyamatként működik a dolog.
Na de amúgy tényleg, a másik oldalról mi van?
Pl én olyan vagyok hogy jobbhíjján ülök a gép előtt, de ha van lehetőség mást csinálni akkor csinálom, pl nyáron biciklizés, stb. Nem vagyok mittudomén ki fia, nincs 40 milliós béjemvém, meg ilyesmi.
De most megint itt van, hogy a kedves fiúk miért nem kellenek? Meg amikor a kedves fiúk hallgatják hogy egy férfi sem olyan mint amilyet a lány szeretne, de igazából az össze tulajdonság stimmel rá csak ő friendzoneolva van. Ja mert hát nem izaglmas, meg ilyesmi?
Tehát itt az a probléma, hogy egy szerény, visszahúzódó lány akar olyan fiút, mintha a szerény fiú akarna egy ilyen villantós lányt.
Ha esetleg megkapják (legyen az bármilyen) akkor meg ott van, hogy az a stílusú fiú mindig olyan, és akkor meg emiatt panaszkodnak, hogy a fiúk milyenek.
Rosszul gondolod, másként indul be a fantázia. Semmiképpen nem terveznék olyan lánnyal tartósan, mert tudom, holnap/holnapután másnak villant.
Azért érzed úgy, ők kellenek mindenkinek, mert közöttük nagy a fluktuáció.
Legutóbb egyetemi laborban láttam meg egy lányt fehér köpenyben és munkavédelmi sisakban. Képzelheted mennyi láttam belőle, mégis azonnal azt mondtam, gyönyörű ez a csaj.
Küldj képet, megmondom bejössz e :D
20/F
#5 Nekem aztán nem. A mai fiúk 98%-a ilyen, és nagyon nem jön be.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!