Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, miért mondjátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, miért mondjátok a lányoknak hogy szeretitek?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 19:03
 1/8 anonim válasza:
mert úgy éreznek :P
2014. júl. 5. 19:05
 2/8 anonim válasza:
Retardáltak, miért kétdeztek hülyeségeket?
2014. júl. 5. 19:06
 3/8 anonim ***** válasza:
me jó esik
2014. júl. 5. 19:07
 4/8 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek valószínűleg hazudtak és megdugták aztán elhagyták.

Noss a kérdező nagyon vak volt, és naiv. Többet valószínűleg nem követi el ezt a hibát...persze valószínűleg elfogja.

2014. júl. 5. 19:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért mert ha nem mondanánk akkor nem dugnánk a k**va életbe! :-D
2014. júl. 5. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért vesztek levegőt kaliberű question. (Y)
2014. júl. 5. 20:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert akkor és abban a pillanatban azt érezzük? Én is volt, hogy mondtam egy lánynak, látszólag 'üresen', aztán együtt voltunk azon az este de másnap, józanul, 'lehiggadva' nem éreztem így. És utána ebből volt a probléma, hogy sajnos ő komolyan vette. Sajnáltam utána, tudtam, hogy ő elhitte és ezzel én meg átvertem. De ez az amit a nők nem fognak sose megérteni, hogy működik nálunk.. Én már akkor tudtam mikor még semmi se történt, csak smároltunk, hogy ebből biztos nem lesz semmi, de a 'szeretlek' szó, akkor és a pillanat hevében kicsúszott a számom, amit akkor így is éreztem. Tehát az ilyen felizgult állapotokban kimondott 'szeretlek'-eket nem kell komolyan venni tőlünk.

Persze van más típus is, amikor valaki huzamosabb ideig ezt mondja, de közben tudja, hogy ez nem így van és tényleg szó szerint csak átveri. Ezt nagyobb f**zságnak tartom, mint az előzőt.

2014. júl. 6. 18:46
 8/8 anonim válasza:
Hogy bekapja a farkam.
2016. jan. 25. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!