Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért mondjátok a lányoknak hogy szeretitek?
A kérdezőnek valószínűleg hazudtak és megdugták aztán elhagyták.
Noss a kérdező nagyon vak volt, és naiv. Többet valószínűleg nem követi el ezt a hibát...persze valószínűleg elfogja.
Mert akkor és abban a pillanatban azt érezzük? Én is volt, hogy mondtam egy lánynak, látszólag 'üresen', aztán együtt voltunk azon az este de másnap, józanul, 'lehiggadva' nem éreztem így. És utána ebből volt a probléma, hogy sajnos ő komolyan vette. Sajnáltam utána, tudtam, hogy ő elhitte és ezzel én meg átvertem. De ez az amit a nők nem fognak sose megérteni, hogy működik nálunk.. Én már akkor tudtam mikor még semmi se történt, csak smároltunk, hogy ebből biztos nem lesz semmi, de a 'szeretlek' szó, akkor és a pillanat hevében kicsúszott a számom, amit akkor így is éreztem. Tehát az ilyen felizgult állapotokban kimondott 'szeretlek'-eket nem kell komolyan venni tőlünk.
Persze van más típus is, amikor valaki huzamosabb ideig ezt mondja, de közben tudja, hogy ez nem így van és tényleg szó szerint csak átveri. Ezt nagyobb f**zságnak tartom, mint az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!