Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen lányokra mondjátok, hogy érdekesek? És milyenekre, hogy unalmasak? Mik a számotokra kiábrándító és vonzó hobbik, amit egy lány űzhet?
Nehéz ezt megmagyarázni! Bizonyos lányoknak van egy kisugárzása, ami nagyon vonzó, egy stílusuk, ami nagyon megfog. Nyilván a külső is számít, ritkán tartunk érdekesnek valakit, akire nem szeretünk ránézni. Az unalmas lányok meg azok, akiknek nincs meg ez a kisugárzásuk. Magukban ülnek, jó kislányok, nincs meg bennük az a titokzatosság, vadság.
Igen, a titokzatosság. Az én esetemben mindig azok a lányok voltak érdekesek számomra, akik nem játszottak azonnal nyitott lapokkal, van bennük egy kis vadság, egy kis lázadás.
Vonzó hobbi? Én nem annyira ítélek meg senkit a hobbija alapján, én is ketrecharcolok/bokszoltam évekig, mégsem vagyok agresszív és a légynek sem ártanék ha nem muszáj. Ha egy lány küzdősportol, az viszont kicsit kiábrándító nekem.
18f
Érdekes: Mer kérdezni, és a kérdésekre mer bőven válaszolni.
Unalmas: Nem érdekli mi van az emberrel, és a kérdésekre kb 3 szóval elintézi a választ. Kiábrándító hobbik szerintem nincsennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!