Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért mondjátok, hogy az ecsetfejüek nem tetszenek?
Kiváncsi lennék miért mondjátok hogy ezek az ecsethajuak 50 kg os kisfiuk nem tetszenek mikor a mai lányokkal mind ilyet látok.
Őszinte választ akarok hogy mi a vonzó ezekben?
Én azért mondom,mert nagyon nem tetszik az ilyen haj,a kicsit hosszabbat szeretem és nem bírom ha fel van állítva.
Ezt nem lehet általánosítani,vagy tetszik,vagy nem,bár szerintem a többségnek nem...
A lányok pedig,akik ilyen srácokkal járnak nem biztos,hogy a hajuk miatt vannak velük,mivel egy csomó srácnak van ilyen haja,nagyobb valószínűséggel találnak olyan pasit...15/L
Az ilyen kis nyávogós tucat libák ecsetfejüekkel lógnak. A normális csajoknak normális pasi kell.
És hát hogy mi nem tetszik az ecsetfejűekben:
Nem szeretem amikor egy fiú r!bancosabban öltözködik mint egy lány, kivágott poló, testhez simúló farmel, ami szinte már olyan mint a cicagatya, aztán pattog az ötven kilójával hogy hú ő a nagymenő, aztán kisujjal megpöckölöm összeesik. Hagyjuk már. És kb. már csak ilyen pasik vannak. Ilyenkor érzem azt hogy a világ megérett a pusztulásra.
Kedves #6!
Egy igazi férfi nem a súlyzótól lesz izmos ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!