Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy társkeresőn írt egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy társkeresőn írt egy lány csak nemtudom miért írta, vajon mit jelent az?

Figyelt kérdés

Ezt írta a csaj,az éremnek két oldala van ami nem csak csillog villog hanem sötét is.Az egyik fele mosolyog a másik sír.

Szerintetek mit írjak vissza?

2016. febr. 27. 23:28
 1/9 anonim ***** válasza:
"te melyikben ülsz?"
2016. febr. 27. 23:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Az eremnek ket oldala van. Lehet ugy ertelmezi kulso es belso, kulsod jo, de a belso nemtudja, lehet sotet.
2016. febr. 28. 00:00
 3/9 anonim ***** válasza:
jesszusom én éttermet olvastam:'D na jó végem. Lehet hogy a veled kapcsolatos vegyes érzéseire utalt, lehet hogy semmi különös csak érdekli hogy reagálsz.
2016. febr. 28. 00:05
 4/9 Sahara :) ***** válasza:

"Az egyik fele mosolyog a másik sír."

Nekem erről az jutott eszembe,hogy:Attól,hogy még a képen mosolyog,belül lehet össze van törve.

Hogy mit írj vissza?

Én megkérdezném:Na és rád melyik rész vonatkozik?

2016. febr. 28. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán azt is jelentheti, hogy nem tudja, hogy sírjon vagy nevessen.
2016. febr. 28. 08:54
 6/9 A kérdező kommentje:

Vissza írtam neki,hogy Rád melyik rész vonatkozik?

Erre ő ezt írta Ez helyzettől függ de inkább a második..

Mit írjak vissza neki? Kérlek szépen segítsetek!

2016. febr. 28. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan mi beszélgetünk a csajjal, vagy te? Kérdezd mondjuk meg mi a baj. De remélem majd randi közben is írsz ide, hogy "most épp kint van a mosdóban, szerintetek megcsókoljam a randi végén? mit mondjak neki amikor kijön? hogy kell csókolódzni?!!"
2016. febr. 28. 13:06
 8/9 Sahara :) ***** válasza:

Arra tippelnék,hogy lehet vki nemrég megbántotta belül és még nem gyógyult be teljesen a seb.De nyugodtan kérdezgessél tőle.

Mond azt,hogy:Szeretnék neked segíteni,csak nem nagyon értem,hogy mire szeretnél kilyukadni.

Vagy vmi ilyesmit.Nem fog rád megharagudni azért,mert kérdések feltevéséből próbálod őt megérteni.

Beszélgess vele ;)

2016. febr. 28. 15:02
 9/9 adyy78 válasza:
Arra gondoltál már hogy csak simán megkérdezd tőle ?Ha akar valamit leszarja hogy értetted-e amit akart vagy nem.
2016. febr. 29. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!