Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz hogy lassan már 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy lassan már 17 éves vagy és még nem volt barátnőm? Hol tudnék megismerkedni "normális" lányokkal?

Figyelt kérdés

Hogy őszinte legyek, már nagyon szeretnék egy kapcsolatot, csak az a gond, hogy mivel műszaki szakközépbe járok, így gondolhatjátok hogy mennyi lány van a suliban. A külsőm se valami szép, de szerintem nem vagyok nagyon gáz. Régebben tetszettem pár lánynak, csak vagy nem vettem észre a jeleket és nem foglalkoztam velük, vagy pedig a tipikus "könnyen kapható" kategóriába tartoztak és úgy voltam vele, hogy vagy normálisat vagysemmilyet.

Nagyon gáz szerintetek hogy még nem volt barátnőm? Hogy tehetnék érte, hogy legyen?

2016. febr. 26. 22:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsónak. :)
2016. febr. 28. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!