Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerkedni 28-30 körüli, normális pasikkal?
Hová járnak az ilyen pasik kikapcsolódni, esetleg ismerkedni?
A netes párkeresésben, ráírogatásokban nem hiszek, nem vagyok annyira bulizós lány sem, így a disco-k, klubbok nem az én világom.
(A normális alatt a kedves, őszinte, hűséges, komoly kapcsolatot kereső, átlagos külsejű pasikat értem. :))
Esetleg munkahelyen, valamilyen programon, koncerteken, bevásárlás közben. Mondjuk jön a tél, így egyre kevesebb lesz a szabadtéri program, szóval szűkül a "vadászterület".
(azért ezeket írtam, mert én például itt fordulok meg, mondjuk nem biztos, hogy beleférek a "normális" kategóriába nálad. :) )
Bármilyen fura, azért ez a korosztály is illetve eme korosztályban is vannak normálisak akik szórakozóhelyre járnak kikapcsolódni, nem teljesen igaz az h ott csak dugni akarnak az emberek.
De mivel te oda nem jársz, így maradt amit 1 és 2-es mondott.
köszönöm az eddigi válaszokat, főleg neked, 2. :)
bocs, de a privát üzenetekre azért nem válaszolok, mert tényleg nem hiszek abban, hogy a netes írogatásból komoly dolog is kisülhet...
4: köszi a hozzászólást, nem is azért írtam, mert úgy gondolnám, hogy a szórakozóhelyeken "csak dugni akarnak az emberek", hanem mert én nem vagyok az a partyarc, aki ilyen helyeken kapcsolódik ki ;)
Az irodában szinte csak nők vagyunk, amikor pedig barátnőimmel ülünk be valahová esténként, nézünk egy filmet, kiállítást, elmegyünk túrázni stb., valahogy nem környékez meg senki...
Pest megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!