Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, hogyan tudnék megismerkedni olyan nővel, aki egy normális kapcsolat keretein belül is el tudja képzelni azt, hogy a párját erényövben tartja?
Jajjjj!
Te igen hülye!
Te férfi létedre erényövet szeretnél magadon viselni?
Te fétises vagy, ha nem inkább beteg! De vannak ilyen csajok mint amilyen férfi Te vagy!
Sok sikert!
Hasznos válasszal sajnos nem tudok szolgálni, mert ilyenről én még nem hallottam, hogy ez izgatná egy férfi fantáziáját. El sem tudom igazából képzelni.
Nem ítélkezni szeretnék, csak megérteni, hogy ez miről szól, és hogyan működik. El tudnád nekem magyarázni privátban?
21/F
Első hozzászólóval értek egyet. Ha nem okoz élvezetet és nem is "szükségszerű" akkor meg mégis minek?
Amúgy én se tudom elképzelni, hogy "normális" kapcsolatba ez beleférjen.
Sajnállak kérdező - igen reménytelen a helyzeted!
Én nem tudnám elképzelni semmilyen módon az általad felvázoltakat, pedig van affinitásom mindenféle "perverzióhoz", de ebben sem izgalmat, sem célszerűséget, sem kéjt, sem tökélyt nem bírtam felfedezni!
Nekem ez annyira férfiatlan, hogy inkább egy nőhöz menekülnék előled...
Ne haragudj!
Ötletem nincs, hogy hol keress, de vannak ilyen kapcsolatok.
Egyre gyakoribb, hogy a férfi, vagy a nő erényövet hord.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!