Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezért kezdtem gyúrni?
Figyelt kérdés
16F
az a lány akibe nagyon szerelmes vagyok 18 éves lesz
Nem vagyok túl izmos felsőtestre
Csak azért kezdtem gyúrni hogy meg tudjam védeni
2014. júl. 1. 16:07
1/9 anonim válasza:
hülyeség, majd ő megvéd téged ő már felnőtt nő :D
3/9 anonim válasza:
csak akkor ha beletörödsz abba a ténybe hogy visszavesz a magasságodból! ha elérted apukád magasságát akkor esetleg de akkor meg lehet a péniszedből vessz vissza. nem vicc!
4/9 anonim válasza:
ink sportolj!:D légy sportos ne kigyurt kispecs
5/9 anonim válasza:
Csakmert izmos vagy attol mėg szėt fognak ütni.
Ėn lementem a konditerembe 60 kilosan...(boxolok)..csak ugy lenėztem... kesztyüztek egymással a kondisok... bekėpzeltek voltak nagyon, hogy ök gyurnak azt kemėnyek.
Na,azt beszáltam ėn is...el sem találtak... köpni-nyelni nem tudtak.
6/9 anonim válasza:
1) Felsőtestre gyúrni balf szsag. Labad nincs?
2) Az izmaiddal tényleg nem fogod megvédeni. Ahhoz küzdősport kell.
7/9 anonim válasza:
És mégis mitől akarod megvédeni?:D Ha ketten vagytok, egy ember nem fog belétek kötni, csak többen. Ha többen vannak, nincs esélyetek, lehetsz akármekkora Dzsekicsen. Egyéb veszélyektől meg nem tudod megóvni, az autó ugyanúgy elütheti akkor is ha te izmos vagy. :D
8/9 anonim válasza:
ne mitöl akarod megvédeni? gengszter vagy? gyilkos vagy mi a franc XD ink légy sportos mind egy tesztoszteron bunkó
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi az utóbbi pár gúnyos választ
Mellé még boxolok hobbi szinten
Semmi izomnövelőt nem szedek és nem is akarok...pl. ha egy csávó nagyon ráakad egy buliba, nem hagyja békén és a ha a bunyó elkerülhetetlen
2014. júl. 1. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!