Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék végre egy normális sráccal megismerkedni? 22fm
Figyelt kérdés
társkeresők nem jöttek be, minden második üzenet amit kaptam így kezdődött: "anál ma?", "szopatni akarsz"? úgyhogy esélytelen, hogy ott találjak egy értelmes partnert2015. dec. 13. 19:00
1/5 anonim válasza:
A normális srácok a nőket szeretik. Sorry.
2/5 anonim válasza:
Melegbár. Ott is sok a gyökér de személyesebb a kapcsolatfelvétel. Könnyebben kiszúrod hogy ki az akivel nem akarsz közelebbről megismerkedni.
Ol.: Habrolo Budapesten
3/5 anonim válasza:
#1 Tudom hogy szereted a DÍSZLÁJKot! :) Ezért kaptál egyet...
4/5 anonim válasza:
Mi a normális? Sokan álompasit keresnek, pedig maguk se azok. Én normálisnaktartom magam, de nem vok álompasi :(
Azonban nem tűnök el 1 tali után, járok szűrésre, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!