Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a szüleimnek?
Hogy beleszeretem egy nővéremmel egyidős fiúba és nagyon szeretnék vele találkozni? Azzal tisztába vagyok,hogy csak úgy engednének el,ha tudják hova megyek de félek,hogy reagálnának arra,hogy szeretem a fiút.Eddig csak egy fél évvel idősebb barátom volt őt bizonyos okokból nem szerették a szüleim főleg az anyukám.A mostani ki szemeltem sokkal másabb mint az exem. Két órányira lakik a fiú örülnék,ha elvinnének hozzá.
19/F 16/L A fiú jövő hónapba lesz 20 a lány pedig nyáron 17.
Szerintem ez nem nagy korkülönbség. Az én anyukám kissé régimódi, nem mindenben, de nagyon féltett hogy kihasználnak, vagy nem tudom, a lényeg, hogy a fiú témákban szigorú volt. Aztán összejöttem a jelenlegi párommal, aki 4 évvel idősebb nálam, és anya nem kifogásolta. Na én elmondtam neki, hogy szeretem, és nem volt belőle probléma. Évek óta együtt vagyunk.
Szerintem mondd el te is, mert titkolózás a legrosszabb, akkor majd ha lebuksz, a pasit fogják hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!