Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ezt hogy értitek hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezt hogy értitek hogy jó ha egy fiú "bunkó" veletek?

Figyelt kérdés
Mennyire és hogy jó ha egy fiú bunkó veletek? (számomra nehéz elképzelni)de ha ez kell hát legyen ,eredményes akarok lenni a csajok terén hát hogyan legyek olyan "bunkó"? Írjatok példát is legyetek szívesek! :D ;)
2016. febr. 15. 16:30
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Főleg 14-18éves lányok válasza érdekel :3
2016. febr. 15. 16:31
 2/15 anonim ***** válasza:
Ezt a hülyeséget ki mondta neked, hogy jó, ha bunkó vagy egy lánnyal?
2016. febr. 15. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
hé meghivlak fagyizni hé fizes má me elfogy a pézem
2016. febr. 15. 16:33
 4/15 A kérdező kommentje:
Első:Hát tízből nyolc ember :D ;D
2016. febr. 15. 16:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Tudom nem vagyok célcsoport, de segíteni szeretnék.

Ha van egy humorod, és egy laza személyiséged, és a lány is fogékony a humorra, akkor egy bizonyos határon belül lehetsz vele "bunkó". Csak érzéssel kell csinálni, meg persze ne komolyan. A végén mindig légy jó fiú, de azért érezze a lány, hogy nem egy papucs rohangál utána.

Két éve nyáron szét szívattam egy lányt egy hétig. Azóta együtt vagyunk. :)

2016. febr. 15. 16:45
 6/15 A kérdező kommentje:
Akkor lényegében a 3.válaszoló amit írt,baseball sapi,divatpóló,divatgatyával,és magabiztonság,valamint természetesen viszonylag légy jóképű! Ennyi kell a lányoknak?! :D Így nekem ez esett le :)
2016. febr. 15. 16:52
 7/15 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok.

Ezt miből szűrted le édes bátyám? Egy szóval nem mondtam, hogy melegnek kell öltözni, a lazaság nem azt jelenti. :P

Személyiség béli dolgokról van szó, nem kinézetről, az full más.

2016. febr. 15. 16:56
 8/15 A kérdező kommentje:

Bátya :D

Úgy értem amit te írtál,és azok a dolgok amket még ítam(ezeket másoktól,valamint ezen az oldalon lévő kérdésekből szűrtem le? :D Remelem érthető? :/ :D

2016. febr. 15. 17:03
 9/15 A kérdező kommentje:
Amigy amit írtam öltözködésről az egyre jobban úgy látom hogy igaz ,bárki is írja hogy b"zi meg minden,eléggé úgy látom ez kell a lányoknak! Főleg a szórakozóhelyen a 14 16 éves k-knak. :( :]
2016. febr. 15. 17:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Nem helyesen mondják hogy bunkónak kell lenni, ez még nem az a szint kell egy kicsit húzni az agyát a csajnak, persze nem mindegy mikor, lehet egy kicsit cseszegetni, egy picit piszkálódni, de úgy hogy ne legyen sértődés, hogy ő is röhögjön eggyet, erre azért van szükség hogy ne kelts papucseffektust
2016. febr. 15. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!