Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk eltudnátok fogadni így egy lányt?
Sokszor én is ezt érzem. Természetesen elfogadnám és ahogy tudok megpróbálnék segíteni neki.
23/f
Kegyetlen, de oszinte leszek.
Szerintem egy boldog kapcsolathoz ket boldog ember kell. Nekem mar volt olyan kapcsolatom ahol a baratnom lelkileg kesz volt, egy ideig mukodott is, de a vegen ugy ereztem, hogy neki tamaszra es nem szerelemre van szuksege. Mintha a problemait (ahelyet, hogy megkuzdott volna vele) atakarta volna ram haritani, es megoldattni velem.
Sokat hallgattam meg mikor kiontotte a szivet, biztattam, dicsertem, probaltam segiteni neki, de annyira elvolt foglalva magaval, hogy nem vette eszre az igyekezetemet, es neha ugy ereztem, hogy meg engem sem.
Nem azt mondom, hogy tokeletes, magabiztos, kiegyensulyozottnak kell lenni a nap minden perceben; csak hogy eloszor magadat kell rendbe tenned, hogy keszen allj egy szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!