Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok így eltudnátok fogadni?
Nagyon szeretnék egy rendes párkapcsolatot ahol szeretem és kívánom a páromat. Az a bajom, hogy nem nagyon szeretek emberek közé menni, mert feszültebb leszek, jobban szeretem a zárt körű bulikat ahol a közeli barátaimmal lehetek, kirándulni is nagyon szeretek. Viszont múltkor elmentünk az egyik kocsmába és nagyon rosszul lettem nem bírtam a sok részeg embert és a helyszínt se. Ugyanez volt ma mikor elmentem az egyik ruha boltba egyedül, fejfájás jött rám és nem is vettem semmit. Mivel nem nagyon vannak ismerőseim és nem mindig szeretem a társaságukat felregisztráltam és előfizettem az egyik társkeresőre. Beszélgettem már több lánnyal, de nem voltak szimpatikusak egy kivétellel akibe beleszerettem, de a végén nem jöttem be neki. Elég nagy pofára esés volt, mert kezdetben tetszettem neki aztán meggondolta magát. Sajnos sokat gondolok rá és azóta már nem beszélgetünk jól összevesztünk. :( Most itt vagyok magamban rengeteget unatkozok a hangulatom gyakran ingadozik. Nem találtam még meg a tehetségemet olyan szabadidős tevékenységet se ami lekötne és szivesen csinálnék, pedig kerestem több lehetőséget, ismerkedtem és próbáltam ismerkedni több emberrel, havonta jártam edzőterembe, de alig vitt előrébb. Mostanában párkereséssel, munkakereséssel, film, sorozat nézéssel, fekvéssel töltöm el az időmet. Munkám elvesztése is eléggé betett nekem. Én csak szeretném megtalálni a páromat aki elfogad és szeret úgy ahogy vagyok. Azon gondolkozom, hogy lehet ezeket beírom a társkereső bemutatkozásomba, mert azt is már csomószor átírtam, de még mindig nem vagyok vele annyira megelégedve. Szeretnék boldogabb lenni csak az utat nem találom hozzá és tudom hogy egy kapcsolat sokat segítene nekem.
Köszönöm, ha ezt elolvastad!
Először is magadban tegyél rendes. Menj el orvoshoz, mert nem egészséges, hogy már egy boltban is rosszul leszel. Ez valamilyen fóbiára, vagy pánikbetegségre, szorongásos betegségre utal.
Nem mondom, hogy soha nem lesz olyan, aki így elfogad és megszeret, de egy kapcsolat nem fog rendbehozni.
Mivel a felnőtt kapcsolatokban tetted fel a kérdésed, gondolom, nem tizenéves vagy és lassan már komoly kapcsolatokban gondolkodsz.
Hogy fogsz később családot alapítani, gyereket nevelni, vinni ide-oda, ha elmész egy boltba és már attól rosszul leszel?
Valószínűleg szakember segítségére van szükséged.
A szociális fóbiával nincs semmi baj, nekem is van, ezzel nem sok mindent tudsz csinálni :)
A boldogság egyébként sose egy cél, hanem az oda vezető út. Szerintem egy kapcsolat aligha tesz majd téged boldoggá, ha közben az életed minden más területén nem tudsz helyt állni. Ha másoktól várod azt, hogy tálcán nyújtsák neked a boldogságot, akkor mások kritikája fog megölni is.
Próbálj önállósodni és megtanulni, hogyan tudod élvezni az életedet egyedül, és majd szerintem utána oszd meg azt másokkal.
Másoktól nem várok boldogságot, maga a párkapcsolat nem adja meg a lelki békét ez világos, de egy szép párkapcsolat boldogabbá teszi az embert ezért írtam, hogy segítene, azért is, mert társaslények is vagyunk.
Én csak szeretném megtalálni azt amiben tehetséges vagyok és azzal teljen el a szabadidőm, minthogy egésznap itt üljek a 4 fal között, és ez bánt, hogy már huszas évem közepénél járok és nem tudom azt, hogy miben tehetném magam igazán hasznossá, bánt engem legbelül és félek attól, hogy emiatt lefog nézni valaki.
Rosszindulatú kritikák már nem hatnak rám, mert az a lány akiről írtam kezdetben tök aranyos, magabiztos, okos, boldog lánynak tűnt, találkozni is akart velem tetszettem is neki, aztán egyik pillanatról a másikra kimutatta a foga fehérjét, kiderült, hogy nagyon boldogtalan, határozatlan, önbizalomhiánnyal küzködő, hisztis lány, elmondta, hogy mégse jövök be neki, van egy világ hibáztató nézete és engem is mélybe akart ezzel taszítani, olyanokat is mondott, hogy a lányok többségének be se jönnék, ezzel eléggé fel is húzott, aztán próbáltam neki elmagyarázni, hogy baromság amit gondol és nem látja tisztán a dolgokat, erre engem küld a fenébe és megkért rá, hogy ne beszéljek vele többet, hát így is teszek, én már nem hagyom azt, hogy a negatív dolgok a mélybe taszítsanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!