Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lapos fenék, esélytelen?
Figyelt kérdés
eléggé magas vagyok és átlagos testalkatú.Azonban anyumtól örököltem a lapos fenekem:/ Próbálok edzeni,de sajnos nem tudok konditerembe járni hogy súlyzókkal edzhessek.Nagyon nagy gond ez egy fiúnál?Kizáró ok lehet?2016. jan. 30. 21:00
1/14 anonim válasza:
1 normális fiút nem fog érdekelni úgyse a feneked, Csak az hogy szeretsd.
2/14 anonim válasza:
Szerintem ez annyira nem számít
4/14 anonim válasza:
A jó fenék nem alapelvárás,ha van plussz pont,ha nincs akkor párkapcsolati szemszögből nézve szerintem nem tartozik a lényeges dolgok közé...Amúgy nyáladzottam már deszka fenekű lány után is XD .16/f
5/14 anonim válasza:
Azonban anyumtól örököltem a lapos fenekem :D:D 1 hét alatt nem lesz formás meg étrend is kéne
6/14 anonim válasza:
vannak fenék formáló gyakorlatok, amit othon is csinálhatsz...nem kell ahoz kondi terem.....
7/14 anonim válasza:
Kezdj el most edzeni fenékre, és egy félév alatt szerintem szépre kiformálhatod. 17/f
8/14 anonim válasza:
Elég ha luk van rajta,a férfiak többségének úgy is mind1. :D
9/14 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy. Nem a hátsód akarja nézni aki szeret. Hanem a belsőd. Meg nekem inkább az a lényeg hogy a űz arca milyen a lánynak
10/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel a feneked egy párkapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!