Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony, karcsú, fokhagymapopsis vagy a vastag combú, nagy fenekű alak tetszik nektek?
Règen úgyvettem èszre inkább az első volt a nyerő, most pedig mintha mindenki hízni akarna ès nagy feneket ès combokat. Pl. mostanában instagram-on akarva akaratlanul is ilyen lányokat látni
18/L
Köszi a válaszokat!:)Meglepően olvastam..:) A környezetemben ugyanis nem így gondolják, a fiú osztálytársaim, mind ezeket a csajokat nèzik ès már szinte fenèk fètisük van, szerintem ez már beteges. Èn világ èletemben vèkony voltam. 165cm, 50kg, lapos has, a fenekem inkább a fokhagyma, a combom meg sosem volt nádszál vèkony, de azt azèrt nem is szeretnèm, az már nekem sem tetszik annyira. Mostanában èn hülye az osztálytársaim ès barátom befolyására elhatároztam, hogy hízni szeretnèk, mindenki helyeselte, mert szerintük nagyon vèkony vagyok.
Szerintem mindenki úgy jó ahogy van, mègis sokan rossz indulatú megjegyzèseket tesznek. Ezáltal lesz a sok önbizalomhiányos ès önmagán változatni kívánó ember, hiszen adnak ès sajnos mostanában èn is adok mások vèlemènyère.
165 cm 50 kg, az lehet vékony már azért
De kinek hogy, nekem a full vékonyak jönnek be jobban ha már választani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!