Nektek melyik alak tetszik a legjobban? Körtealak, alma alak, vagy homokóra alak?
hát én úgy vagyok vele hogy leszarom....
+még soha életemben nem néztem rá egy csajra és döntöttem el magamban hogy most ezek közül milyen alakja van
amúgy ha etalont akarsz: [link]
Nekem is a banán tetszik, nem tudom, hogy azt miért hagytad ki, elég sok csajnak van.
14 évesen sokat fogsz még fejlődni, mellesleg, ha vékony csípőd van és semmi derekad, akkor nem vlószínű, hogy te homok óra alkat vagy.
a banán az egyenes tök egyben van a test, nincs dereka nekem az nem tetszik és férfias is.
Szerintem a vékony körtealak v.homokóra a szép.
"A banán alkat tulajdonképpen igen hasonlít a modellek alakjára. Nincs nagy különbség a csípő, derék és mell között, ezért gyakran atléta-típusnak is hívják. A felesleg gyakran a derékon rakódik le, de a mell kicsi vagy átlagos."
nahát mostmár ezt is tudom h.milyen alkatom van.:D én nem szeretem annyira jobban örülnék homokóra alaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!