Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mit gondoltok rólam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok rólam ezek alapján? Lenne esélyem nálatok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy az ilyen kérdés már-már mindennapi itt és egy kicsit szánalmas is... Volt már több barátnőm is,de az utóbbi egy évben elkerülnek a lányok....nem akar senki megismerni. Épp ezért vagyok kíváncsi a véleményekre.

Külsőleg 180 cm vagyok 80 kg, barna, időnként átmenetesre vágott rövidebb haj, alkalmanként rövid arcszőrzet. Szemüveges vagyok. Véleményem szerint stílusosan öltözködöm, de nem viszem túlzásba.

Vidám embernek tartom magam, akinek néhány barátja van, de velük szoros a kapcsolata. Bár nem játszok semmilyen hangszeren, fontos az életemben a zene. Nagyon szeretek zenét hallgatni, több stílusban is. Szeretek utazgatni, kirándulni. Az utóbbi 2-3 évben megkedveltem az olvasást is, azóta az is hozzá tartozik a szabadidős tevékenységeimhez. Szeretek a barátaimmal lenni, s velük olykor elmenni szórakozni. Ilyenkor általában történik iszogatás, de nem fajul el odáig, hogy bármi bajom is származzon belőle. Vidám mivoltomból fakadva benne vagyok velük minden apró hülyeségben, de nyilván csak egy bizonyos szintig.:)

Kedves, őszinte embernek tartom magam, aki bizonyos emberekkel szemben kissé visszahúzódó, ritkán kezdeményez, de vevő rá, hogy bárkivel megismerkedjen, aki szimpatikus neki.

Az emberekkel türelmes vagyok, ha kell, "százszor" is elmagyarázok vagy megmutatok valamit, ha nem megy nekik. De apróbb dolgok akár könnyen fel tudnak húzni.

Mély érzésű vagyok, néha már túlságosan is, így ez néha már hátrány lehet. De talán ebből fakad az jó empatikus képességem. Átérzem az emberek problémáit, próbálok az embereknek/embereken segíteni (ez kapcsolatos a foglalkozásommal is), mert jó érzést kelt bennem.

Legtöbbször pozitív ember vagyok, próbálom a dolgok jó oldalát nézni, de néha elbizonytalanodom, és sajnos a dolgok negatív oldalát is látom, előjön belőlem a pesszimizmus.

Nagyon fontos a párkapcsolatban az intelligencia számomra, mivel intelligens embernek tartom magam, remélem, nem tűnök emiatt nagyképűnek.

De ha már a lányokról van szó....Úgy gondolom, minden férfiben meg kell lennie a tiszteletnek és udvariasságnak is a lányok/nők iránt (is), én pedig igyekszem ilyen lenni. Általánosságban mindigis jobban kijöttem a lányokkal, mint a srácokkal, így az ellenkező nemmel való kommunikációval soha nem volt bajom, ennek ellenére a párkeresés soha nem ment könnyen. Mindig önmagamat adom a lányoknak, kedves, mosolygós, közvetlen vagyok velük, ha már olyan közelségbe kerülünk egymáshoz. Szeretek apróbb bókokat elejteni. Ha egy lány kell nekem, akkor csak rá koncentrálok, nem tatok több vasat a tűzben...nem is tudnék, tisztelem őket ennyire, hogy ne játszak velük. Ragaszkodó és mint említettem, érzelmes vagyok, így nagy hatással tud rám lenni egy lány, akár pozitív, akár negatív értelemben. Romantikus típus vagyok, nagyon fontos nekem, hogy a bennem rejlő érzelmeket tudassam a lánnyal.

A külsőmmel akadnak problémáim, emiatt elég önbizalomhiányos vagyok, de ezt kívülről annyira nem látják. Talán emiatt nehéz kezdeményeznem.

Egyes apróságok eléggé fel tudnak húzni, türelmem ellenére is, de szerintem ez elviselhető.

Ősrégi tulajdonságom, hogy alkalmanként lusta és halogató vagyok, igyekszem ezekről leszokni.

Az emberek nem kedvelt tulajdonsága az előítéletesség...sajnos képes vagyok elítélni embereket, akiket erre alkalmasnak találok...Gondolok itt pl. szexuális partner gyakori váltogatására vagy bármilyen dologra, ami az én értékrendembe nem fér bele.

Nyilván több dolgot is tudnék mondani, de nem a terjengősség volt a célom :) Talán kicsit ez is hosszú lett. :D

21/F

2016. jan. 30. 15:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ha pa evvel fiatalab lennel akkor igen. :-D

15/L

2016. jan. 30. 18:05
 12/30 A kérdező kommentje:
Légyszi, te légy pár évvel idősebb! :DD
2016. jan. 30. 22:05
 13/30 anonim válasza:
te is vmi vizes gyerek lehetsz .. tán rák .. aszcendensre
2016. febr. 2. 20:41
 14/30 A kérdező kommentje:
#13: Tényleg rák vagyok :O Honnan tudtad?
2016. febr. 2. 21:33
 15/30 anonim ***** válasza:

Rák vagy? :) Azokkal jól kijövök általában, így a vizes jegyek szülötteként.

Szimpatikus vagy amúgy :)

Hogyhogy nincs barátnőd? Talán túlzottan bezárkózol előttük?

2016. febr. 20. 15:48
 16/30 anonim ***** válasza:
Nagyon szerencsétlen lehetsz, hogy a 6-os válaszoló típusú lányokkal vagy körbevéve. De szerintem nézz körül kicsit jobban, biztos több félénk lánynak is bejössz titokban. Lehetetlen hogy ne, ez számomra szinte álompasi leírás.
2016. febr. 20. 16:05
 17/30 A kérdező kommentje:

#15: Köszönöm!:) Igen, rák.

Nem zárkózom be a lányok előtt, jól kijövök velük általánosságban, baráti/ismerősi szinten, de a közeledés jelét nem látom rajtuk...mármint nem várom el nyilván, hogy ők "udvaroljanak", de azért csak meglátni, ha.....

Örülök, hogy szimpatikus vagyok, de a jellemem nincs a homlokomra írva ismeretlen lányok számára, ránézésre pedig lehet, hogy inkább más tetszik nekik, mivel szerintem nem vagyok egy jóképű gyerek..

#16: Körülnézek, de ha jól titkolják, hiába.....:)

De nem tudom, mi alapján jönnék be nekik, ha nem sok lány mutat hajlandóságot arra, hogy jobban megismerjen, esélyem sincs arra, hogy "álompasi" legyek a szemében.

De nagyon jól esett és meglepett a válaszod!:) De nem hinném, hogy álompasi lennék....

2016. febr. 20. 19:21
 18/30 anonim ***** válasza:

Igen, nincs rád írva. Ezért kell ismerkedni, vagyis megismerni a másikat. Aki ránézés alapján ítél, annyit is ér.

Szerintem... Vagyis én úgy gondolom, hogy az emberek úgysem a külsőbe szeret bele, hanem a jellembe, személyiségbe. És tapasztalatból mondom, hogyha az megfog, akkor nem fontos, hogy ideál legyen külsőre. Ha ápolt vagy stb, barátnőd is volt már, nem lehet nagy baj veled. Hajrá! :)

2016. febr. 20. 19:29
 19/30 anonim ***** válasza:
Ja meg ne keresd a közeledés jelét annyira... Mert amit leírtál magadról, inkább a félénkebb, visszahúzódóbb lányoknak kedvez szerintem és ők nem fognak merni általánosságban olyat csinálni, hogy felfogd, hogy kedvelnek. Általában!!
2016. febr. 20. 19:31
 20/30 A kérdező kommentje:

Igazad van, de sok embernek túl sokat nyom latba a külső, nem is értem. Persze fontos, de nem fontosabb a belsőnél.

Ahogy már írtam, ismerem jó néhány lányt, legtöbbet jó ismerősi szinten, ami ugye nem egy közeli kapcsolat. De egyiken sem látom, hogy jobban meg akarna ismerni, és így természetesen én sem tudom őt. Nem vagyok egy csajozógép, de tudom, hogyan kell ismerkedni.

Mi alapján gondolod, hogy a leírásom a visszahúzódóbb lányoknak kedvez? Hogy lehet ezt kategorizálni?

Egyébként köszönöm!

2016. febr. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!