Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mi a véleményetek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek, milyennek gondoltok ezek alapján? Több lent!

Figyelt kérdés

13 éves vagyok (és emiatt semmilyen sértő kommentet nem kérek), Budapest szélén élek.

Külsőre 170 centi vagyok, és 60 kiló. Hajam körülbelül a lapockám aljáig ér, sötétbarna, és hullámos.

[link]

[link]

Belső tulajdonságaim: Szabadidőmben filmet nézek, gépezek, barátokkal találkozom, írok, zenét hallgatok, és olvasok. Mindenhogy szeretem a fantasy-kat, mint filmben és könyvben egyaránt.

Az írást nagyon régóta űzöm, nagyon szeretem csinálni. Történeteket szoktam általában, de rengeteg novellám is van.

Stílusom inkább rockos, értem ezalatt a fekete, és nem a rózsaszín. Ugyanez zenében. Amiket legszívesebben hallgatok az Edda, Hooligans, Three Days Grace, Apocaliptyca, My Chemical Romance, Skillet. Ezen a kategórián kívül még a rap az, ami közel áll hozzám, de egyáltalán nem vetem meg a mai disco zenéket sem.

És, amit a felsorolásból kimaradt a rajz, és a motor. A rajz számomra nagyon fontos, mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni, mint grafikusként, vagy animációs tervezőként (bár már a tetoválás gondolata is belém költözött).

A motor egyfajta kikapcsolódást nyújt, elfeledteti velem a társadalom okozta stresszt - mert igen, sokan elképzelni sem tudjátok, mennyire nehéz úgymond "túlélni" a sulit. Ezen kívül quadozok is, rendszerint dombos helyszíneken, de egyébként leginkább a gyorsaságot szeretem az egészben.

Ééés egyébként kedvesnek, nyitott természetűnek tartom magam, barátkozós vagyok, vidám, mosolygós.

Ez a kérdés azért született meg, mert kíváncsi vagyok egy olyan személy véleményére, aki nem ismer engem, hogy ezek alapján hogyan tud elképzelni engem.

Előre is köszönöm a válaszokat (:

2015. jún. 8. 19:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint Szecska mester a Tininindzsa teknőcökből. :D
2015. jún. 8. 19:16
 2/13 anonim ***** válasza:
59%

hát most őszinte leszek, és kemény szerintem igy neked is jobb.

szerintem csúnya vagy, és fiús a kinézeted apropó semmi csajos nincs benned, ami a belsődet illeti nekem te pl te túl komoly vagy. :D szerintem unalmas lehetsz, de ez csak az én véleményem, és ne haragudj ezért, de szerintem jobb ha őszinte vagyok, és ezt tényleg nem rosszból mondom neked.

18/F

2015. jún. 8. 19:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Az őszinteséget is várom el (:

Nem javítgatni akarok meg semmi, de kép alapján ne dönts erről, mert nagyon nem ad vissza ;)

VISZONT ebbe a túl komolyba belekötnék, mert minden vagyok, csak az nem >< Bocsi, ha erre nem tértem ki.

2015. jún. 8. 19:29
 4/13 anonim ***** válasza:
Nézd, ez az én véleményem volt, te kérted, és te kérdezted, hogy mi a véleményetek, és a le írtak alapján nekem ez a véleményem. Az szép és jó, hogy neked az a véleményed magadról, h barátságos vagy, és jó fej.. nem tudom nekem valahogy ez amit le írtál túl komoly.. lehet egy komolyabb valakinek ez tetszik, de szerintem a velem egy korú fiatalok többségének, ez nem jön be.
2015. jún. 8. 19:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, és mint mondtam is az őszinteséget is várom el, szóval ezzel semmi problémám nincs.
2015. jún. 8. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék. Szerintem sem vagy valami nőies kinézetre. Amiket leírtál magadról... Hát ne mtudom azt mondani hogy elég érdekes lennél így leírás alapján. Persze egyén függő hogy kinek mi de szerintem nem valami pozitív dolog ha egy lány fiúsan néz ki és fiús tevékenységekkel is foglalkozik (quad, motor). A vonzzó lányok (az én szememben) cukik nőiesek és törékenyek. A zenei ízlésed viszont jó olyan szempontból hogy nem a tucat, nyálas popzenéket hallgatod meg az igénytelen divatzenéket.
2015. jún. 8. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:
ne haragudj, tipikus 13 éves vagy. motorozni nem is motorozhatnál még, mert jogsid nem lehet még a törvény szerint,
2015. jún. 9. 08:34
 8/13 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Nem tudom, hogy vajon mennyire nézhettél hülyének a motorozással kapcsolatban... Nyilván tisztában vagyok azzal, hogy nem múltam el 18, így nem vezethetek! Nagymotoron egyenlőre hátul ülök ;)

2015. jún. 9. 23:51
 9/13 anonim válasza:

Látom, megtalált néhány bunkó egyén. Hogy van bőr a képeteken azt mondani egy fiatal lányra, aki még rengeteget változhat, hogy csúnya? Nem egy tárgy! Csúnya a századik kötött pulóvered, egy ember sosem az, hiába él a megállapítás, hogy a szépség relatív, de ilyen degradáló kifejezésekkel illetni valakit...

A kérdezőnek: azt hiszem, egy suliba járunk. :)

(14/L)

2015. jún. 10. 07:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Véleményt kért. Mi meg elmondtuk a véleményünket. Nézőpont kérdése hogy ki szép és ki nem, a mi szempontukból ő nem az. Ne akadj mr ki hülyeségeken kérlek :/
2015. jún. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!