Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mi a véleményetek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek, milyennek gondoltok ezek alapján? Több lent!

Figyelt kérdés

13 éves vagyok (és emiatt semmilyen sértő kommentet nem kérek), Budapest szélén élek.

Külsőre 170 centi vagyok, és 60 kiló. Hajam körülbelül a lapockám aljáig ér, sötétbarna, és hullámos.

[link]

[link]

Belső tulajdonságaim: Szabadidőmben filmet nézek, gépezek, barátokkal találkozom, írok, zenét hallgatok, és olvasok. Mindenhogy szeretem a fantasy-kat, mint filmben és könyvben egyaránt.

Az írást nagyon régóta űzöm, nagyon szeretem csinálni. Történeteket szoktam általában, de rengeteg novellám is van.

Stílusom inkább rockos, értem ezalatt a fekete, és nem a rózsaszín. Ugyanez zenében. Amiket legszívesebben hallgatok az Edda, Hooligans, Three Days Grace, Apocaliptyca, My Chemical Romance, Skillet. Ezen a kategórián kívül még a rap az, ami közel áll hozzám, de egyáltalán nem vetem meg a mai disco zenéket sem.

És, amit a felsorolásból kimaradt a rajz, és a motor. A rajz számomra nagyon fontos, mindenképpen ezzel szeretnék foglalkozni, mint grafikusként, vagy animációs tervezőként (bár már a tetoválás gondolata is belém költözött).

A motor egyfajta kikapcsolódást nyújt, elfeledteti velem a társadalom okozta stresszt - mert igen, sokan elképzelni sem tudjátok, mennyire nehéz úgymond "túlélni" a sulit. Ezen kívül quadozok is, rendszerint dombos helyszíneken, de egyébként leginkább a gyorsaságot szeretem az egészben.

Ééés egyébként kedvesnek, nyitott természetűnek tartom magam, barátkozós vagyok, vidám, mosolygós.

Ez a kérdés azért született meg, mert kíváncsi vagyok egy olyan személy véleményére, aki nem ismer engem, hogy ezek alapján hogyan tud elképzelni engem.

Előre is köszönöm a válaszokat (:

2015. jún. 8. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya egyáltalán. Picit husi, de nem vészes. Szóval ne tessen ám egy-két idiótára hallgatni. :D
2015. jún. 10. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Tudod mit akkor? szép vagy, gyönyörű!!!!! így jó??? úgy is ezt akartad hallani. :D csak az a baj inkább mondanálak majomnak xd
2015. jún. 14. 19:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Normális.
2016. jan. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!