Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfi sorstársaim! Ti hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clay Morrow kérdése:

Férfi sorstársaim! Ti hogyan boldogultok, bírjátok?

Figyelt kérdés
Olyanokhoz szólok, akiknek soha nem volt barátnőjük, se csók, se szex, azaz idegen maga a női nem. Nem azokhoz szólok akik 13-15 évesek akiknek valószínű, hogy összejön a közeljövőben. Hogyan tengetitek napjaitokat? Nem zavar, hogy egyedül vagytok? Nem gondolkoztok el, hogy jó lenne már egy? Szüleitek nem szoktak ezzel heccelni ?
2016. jan. 25. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nekem ugyan volt egy baratnőm de aránylag régen volt már nem is igazan emlékszem milyen érzés is...de igazából megányosnak érzem magam de ki lehet birni amikor nagyon depi közelben vagyok kisírok ide egy kérdést hogy milyen vagyok és egyből mondják hogy főnyeremény igy meg ugy :D még ha nem is igaz akkor is jol esik az embernek :D
2016. jan. 25. 20:00
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát néha rám is rájön az ilyen önsajnáltatós időszak, de túlvészelem. Felbosszantom magam és elmúlik. Csak sajnos egyre többet veszem elő ezt a témát..
2016. jan. 25. 20:29
 13/17 eznemlényeges ***** válasza:
Én az iskolát kibírom valahogy, aztán hazamegyek, egész nap gépezek, zenét hallgatok hogy eltereljem róla a figyelmem. Minden másnap hibáztatom magam, hogy kéne, de akkor előjön az, hogy próbáltam, de kikosaraztak többször is, és hogy mindenki utál, s utálom magamat is. Az életem sokkal jobb lenne, ha pár dolgot megtettem volna. És jó lenne, mert kib@aszottul magányos vagyok, a szüleim veszekednek itthon, éjszaka felébredek rá, apám általában részeg, akkor szétkell választanom őket. Már nem bírom ezt a terhet.....
2016. jan. 25. 20:30
 14/17 eznemlényeges ***** válasza:
13-as vagyok, ezért néha dühkitöréseim is vannak.
2016. jan. 25. 20:33
 15/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom és remélem, hogy jobbra fordul a családi környezeted. Nekem ha ez is pokol lenne, nem tudom hogy bírnám ki.

Valahogy én is úgy vagyok, mint te. Hibáztatom és ostorozom magam amiért nem teszek ellenne, de mikor elhatározom magam, előjönnek a félelmeim, meg minden problémám és képtelen vagyok velük megbirkózni.

2016. jan. 25. 20:44
 16/17 eznemlényeges ***** válasza:
Én sem tudom hogy bírtam ki eddig
2016. jan. 25. 20:57
 17/17 sefi14 válasza:
Nekem se volt soha semmi komolyabb dolog nővel. Volt 2 barátnőnek nevezhető kapcsolatszerűség de semmi, még egy csók se lett belőle. Én már feladtam mert úgy gondolom hogy ha 8 hónap alatt 7 esélyt cseszek el akkor ott már valamit én csinálok rosszul. Nagyon nehezen bírom, minden vágyam egy barátnő, de ami nem megy azt nem kell eröltetni :D
2016. jan. 25. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!